Vasakult: Andrew Flintoff, Paddy McGuinness ja Chris Harris.Foto: PA Images/Scanpix
Tele
23. oktoober 2018, 15:36

„Top Gear“ saab taas uued saatejuhid

Autosaade "Top Gear" saab kaks uut saatejuhti - pardale hüppavad Paddy McGuinness ja Andrew Flintoff, vahendab BBC.

Praegusest saatejuhtide tiimist lahkuvad Rory Reid ning Matt LeBlanc, kolmandaks saatejuhiks saab Chris Harris. 

""Top Geariga" liitumine on suur au ja ma olen õnnelik, et mulle selline võimalus anti. On põnev juhtida saadet, mida olen vaadanud ja armastanud alates sellest, kui olin väike poiss," ütles McGuinness.

Endine kriketikapten Flintoff, kes saanud sel alal ka palju auhindu, sõnas, et ei juhtu just tihti, et saad teha mitut unistuste tööd. "Olen alati autode suhtes kirglik olnud."

"Top Geari" uusi osi hakatakse filmima 2019. aasta alguses. Siis on veel ka LeBlanc paadis, kuid Paddy, Freddie ja Chris võtavad saate üle pisut hiljem. 

BBC teatas Matt LeBlanci lahkumisest tänavu suvel. ""Top Gear" on olnud väga lõbus kogemus," ütleb LeBlanc oma avalduses, seletades, et ajamahukad võtted ja sagedane reisimine on teda pere ja sõprade juurest rohkem ära viinud, kui see talle meeldiks. "Jään igavesti "Top Geari" fänniks ja soovin saatetiimile jätkuvat edu. Aitäh vinge sõidu eest!"

Matt LeBlanc ja briti raadiosaatejuht Chris Evans võtsid sarja juhtimise enda peale, kui selle senine liider Jeremy Clarkson produtsendi füüsilise ründamise eest sule sappa sai. Koos Clarksoniga lahkusid šõust ka tema kaassaatejuhid James May ja Richard Hammond. Kolmik sai Amazonis isikliku autosaate "The Grand Tour".