Saund

Muusikamänedžer Renee Meriste: noored muusikud on kinni mugavustsoonis ja loevad laike (8)

LISA KOMMENTAAR

haige mode ja maailm!23. oktoober 2018, 13:55
miks sa modereerid?
kas sõna PUNK või JMKE on tänasel päeval samuti ELis keelatud!??
Ärge erutuge.23. oktoober 2018, 13:54
Musa musaks, see on maitseasi, kuid sõna- ja arvamusekohitud tunduvad noored küll. On imelikud tabuteemad ja katsu sa nende vastu olla.
Õnn oli olla noor siis kui JMKE, Velikije Luki, Sibul, Ruja jne möllasid hoolimata nõukaaja represioonidele. Vaat see oli möll ja värk!
Juleti vastu hakata valitsevale võimule ja pealesunnitud dogmadele - praegu aga tundub et kui julged piiksatada millestki veel peale lõputu kurva armastuse ja rahvaste sõpruse vihatakse hoobilt sõelapöhjaks :)
Pole minu asi, meil oli PUNK ja Metal ja olen selle üle rõõmus, noored, vaadake-kuulake oma siirupit ja olge ka rõõmsad!
Maikon23. oktoober 2018, 13:12
Millele toetub väide, et Tommy Cash on välismaal kuulus ? Või kustkohast see kuulsus hakkab ? Tommy parimal videol on youtubes ca 5 miljonit vaatamist. Patusel Poolel on 5,3 miljonit vaatamist, Patune Pool on välismaal kuulus ? Vaadake palju on kuulsate artistide videotel vaatamis, siis rääkige, et keegi on kuulus. Tanel padar ju üritas Soome minna oma inglise keelse kavaga, aga tuli välja, et Inglise Keeles teeb täpselt sama asja miljon teist artisti ning ei vedanud välja. Samas respekt, et vähemalt üritati, enamus kohalikke artiste ajab siin konnatiigis mõistusevastaselt suurt raha kokku, sellepärast puudub neil ka igasugune ambitsioon kuhugi välja murda, analoogne seis on ka korvpallis.
Maikonile24. oktoober 2018, 15:23
Millele toetub? Pole ka lähedalt kursis ega tema sihtgrupp aga fakt, et ta on saanud esinema A klassi välisfestivalidele, tema esimene kontsert Londonis (väga keeruline turg) oli kohe läbi müüdud, kajastused ja koostööd mitmete moemaailma suurtegijatega on silma jäänud jne. Youtube-i numbrid ei ole ainuke näitaja:)
Eino Taruk23. oktoober 2018, 11:40
"Küll aga kiitis mees Nublu lüürikat "
Lumehelbekesete räppi võib kiita jah, hea julge. Prooviks keegi Abrahami kiita, tema on ainus kes räpi lippu just nimelt lüürika mõttes üleval hoiab ja provotseerib teemadel mida Meristed ja Co.isegi kommenteerida ei julge...
uhuuu23. oktoober 2018, 11:33
Minuarust see on juba hullumeelsus,kui nad oma suu lahti teevad.
Eino Taruk23. oktoober 2018, 11:31
1. Tänapäeval ei ole tingimata vaja mänedžeri ega vahendajaid.
2. Sotsmeedias võib saada ja saadakse kuulsaks tehes "muusikat". Seal läheb peale nimelt hullumeelsus ja oskused, meloodia, viisipidamine jmt. iganenud asjad võivad küll aidata aga pole eriti olulised.
Noored muusikud ei oska enam muusikat teha. Tehakse nägusid. Näosaateid jmt. Õigupoolest sab tänapäeval igaüks "muusikat" teha, sest lihtne koduarvuti võimaldab luua tarkvaralise stuudio mis 30 aastat tagasi oleks võrnud terve suure ruumi ja sadu tuhandeid dollareid. Tänu sellele on meil räppivad tundmatud, mõmisevad sotsialiidid, vinguvad metroseksuaalid ja viisipidamatud stripparid.