Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan AustraaliasFoto: PA Images/ Scanpix
Inimesed
22. oktoober 2018, 11:56

Kas prints Harry ja hertsoginna Meghani beebi sugu on juba teada? Harry loodab, et tuleb tüdruk! (4)

Prints Harry ja tema abikaasa hertsoginna Meghan teatasid hiljuti beebiootusest. Eelmisel nädalal käisid nad esimesel ühisel avalikul reisil Austraalias, kus kuningliku paari fännid beebiuudistest hullumas olid. Ühe fänni tehtud video paljastab aga selle, kas prints Harry soovib enda esimeseks võsukeseks poissi või tüdrukut.

Internetis levivast videost on kuulda, kuidas üks fänn temast mööda kõndinud Meghanile ja Harryle hõiskab: „Ma loodan, et tuleb tüdruk!“. Selle peale hõiskas Harry vastu: „Mina ka!“

Kui kuninglik paar reedel Melbourne’i väisas, olevat Harry taas vihjanud, et talle meeldib lastenimedest just tüdrukunimi: Harriet. Harry ning Meghan kohtusid ühe fänniga, kel oli kaasas beebi, kelle nimeks on Harriet. Harry olevat fännile öelnud, et tegu on suurepärase nimega. Harriet on ka ju naisversioon tema enda nimest.

Pressikonverentsil, mille paar andis Sydney’s sõnas Harry aga järgmist: „Me ei oleks osanud soovida paremat kohta, et anda teada meie tulevasest lapsest, olgu ta siis poiss või tüdruk.“

Kuid, kas Harry ja Meghan ootavad poissi või tüdrukut, ei selgu veel nii pea. Isegi kui paar ise sugu teavad, ei anta arvatavasti sellest teada enne, kui laps sündinud, kuna nii on kuninglikus perekonnas traditsiooniks.