Foto: Robin Roots
Tele
21. oktoober 2018, 22:23

BLOGI, GALERII JA VIDEOD | Kolmanda näosaate võitis mündiviskamise tulemusel Lauri Liiv, kes parodeeris Märt Sultsi! (13)

„Su nägu kõlab tuttavalt“ 3. saate võitis Lauri Liiv, kes kehastus Märt Sultsiks!

Sel korral astus Sepo Seeman imekauni eesti lauljanna kingadesse ning asus jäljendama Birgit Sarrapit. Ott Lepland tuli aga lavale hoopis Michael Jacksonina. Ei puudunud ka legendid, kui Tanel Padar kehastus Annie Lennoxiks. Saara Kadak muutus Tina Turneriks ja Nele-Liis Vaiksoo murdis maha kõik naised, kui muutus Enrique Iglesiaks. Marta tõi tagasi kauaoodatud banaanilaulu, kui temast sai Siiri Känd. Liis Lemsalu üllatas Donna Lewisena ja tõi esitusele ühe tema suurima hiti. 

Kõiki esitusi on võimalik uuesti näha TVPlayst:

Lauri Liiv – Märt Sults „Lootus“


Ott Lepland – Michael Jackson „You Are Not Alone“


Liis Lemsalu – Donna Lewis „I Love You Always Forever“

Sepo Seeman – Birgit Sarrap „Ma tean, et sa tead“

Nele-Liis Vaiksoo – Enrique Iglesias „Hero“

Marta Laan – Siiri Känd „Bananas“


Tanel Padar – Annie Lennox „No More I Love You’s“


Saara Kadak – Tina Turner „Private Dancer“

Ott Lepland juhib tabeliseisu 155 punktiga, tema kannul on Lauri Liiv 122 punktiga, Sepo 114 punktiga ja Saara 113 punktiga. Tabeli teises pooles on Marta 88 punktiga, Nele-Liisil on 84 punkti, Liisil 82 ja Tanelil 81.

Järgmisel pühapäeval on valmis osalejad aga tabeliseisu pea peale pöörama, sest ekraanile tuuakse paljud popstaarid ja vanad lemmikud. Tanel Padar muutub paljude eestlaste lemmikuks Artur Rinneks ja Marta Laan hakkab räppima Aropina. Huumorit hakkab kõvasti saama, sest Ott Lepland asub puusi liigutama Shakirana ning Nele-Liis Vaiksoo toob pisara silma imekauni etteastega filmist „Maailma suurim showmees“ ja muutub Jenny Lindiks. Liis Lemsalust saab SIA, Lauri Liivist Judy Dench ja Saara Kadakust Tony Basil. Sepo hakkab rahvast naerutama A-rühma kangelase Mr. T-na. Laval näeb ka võluvaid TTÜ tantsutüdrukuid.

22:17

Järgmises saates näeme selliseid esitusi: Liis - Sia, Sepo - B.A, Tanel - Artur Rinne, Marta - Arop, Nele-Liis - Jenny Lind, Saara - Toni Basil, Ott - Shakira, Lauri - Judi Dench

22:06

Ning võidab: LAURI!!!!!!

22:06

Aga kuna kaksikvõitu ei saa saates olla, siis saate võitja otsustab žürii esimees, ehk Olav Osolin. Olav aga ei taha valida ning viskab münti. 

22:05

Tänase saate võitsid Lauri ja Ott, kellel täpselt 54 punkti. Esmakordselt on näosaates esikohal võrdse arvuga punktid!

22:04

Osalejad jagavad nüüd ära enda viis punkti: Liis annab punktid Saarale, Sepo - Marta, Nele-Liis - Ott, Marta - Ott, Ott - Saara, Tanel - Lauri, Lauri - Marta, Saara - Lauri

22:01

Mardi punktid:

4 - Marta
5 - Saara
6 - Liis
7 - Nele-Liis
8 - Sepo
9 - Tanel
10 - Lauri
12 - Ott

21:59

Inese punktid: 

4 - Tanel
5 - Marta
6 - Liis
7 - Sepo
8 - Saara
9 - Nele-Liis
10 - Ott
12 - Lauri

21:57

Tanja punktid:

4 - Liis
5 - Sepo
6 - Saara
7 - Marta
8 - Nele-Liis
9 - Tanel
10 - Lauri
12 - Ott

21:56

Olavi punktid: 

4 - Sepo
5 - Marta
6 - Liis
7 - Saara
8 - Tanel
9 - Nele-Liis
10 - Ott
12 - Lauri

21:43
Keit Paju
21:38
21:37

Ines: hea aura oli saalis, seda asja jälgides. Olid suure töö ära teinud.

21:36

Tanja: väga hästi tehtud number, kõik oli olemas, hääl, välimus. Natukene vaatasin, et oled nii naiselik. Ma oleks hääles tahtnud rohkem seda mehelikku jõudu, sellest kärinast, räigusest oli puudu. 

21:36

Olav: see oli selline number, et vau, hääl on hästi tabatud, eriti madalamas registris oli sarnane, ka olek oli sarnane. Lavastus oli kena. Kui kõrgemaks läksid, et see on midagi muud, kui olen harjunud seda lugu kuulates. Aga kokkvõtvalt kaunis esitus.

21:35

Mart: see ei olnud paroodia, just nimelt selline roll. Nii väikses sutsus teha nii võimas esitus, minna rolli nii sisse. Suurepärane!

21:34

Hääl on küll palju lähedasem kui Padaril toona!

Saara Kadak - Tina Turner (Robin Roots)
21:25
Keit Paju
21:24
21:18

Tanja: esinemistahe, nagu niimoodi tuli siia välja. See tahe oligi kõige suurem, laulsid natukene liiga hästi, kõik on nii veidral moel, hästi tehtud. Õigeid sõnu ma ei oska leida, see number oli üllatus, et see oli nii naljakas. 

21:18

Olav: minu kooliaeg oli päris õudne, aga tuleb välja, et tänapäeval on veel õudsem.

Loe rohkem