Guessi sügis-talv 2018 kollektsioonFoto: MARTIN DREMLJUGA
Inimesed
21. oktoober 2018, 19:51

MOEGALERII | Stilist Karolin Kuusik jagab nippe, kuidas moekaid esemeid oma igapäeva stiiliga sobitada (3)

Sel nädalal esitleti Marsaana showroom’is sotsiaalmeediamõjutajatele, stilistidele ja tuntud nägudele, nagu Anu Saagim, Karolin Kuusik, Johanna Eenma jpt, Guessi uut sügistalvist kollektsiooni, mis teeb kummarduse 90ndatele ja kunstkarusnahale.

Naisteriiete valik sisaldab erinevaid denimkangast siluette – nende seas kõrge värvliga skinny-teksad, mikrominiseelikud ja klassikalised nööbitavad särgid. Sel hooajal näeme palju kunstkarusnahka – eriti mitmesugustes ultrašikkides jakkides, mahedatest roosadest toonidest kuni nahatooni ja kirsipunaseni välja. Värske lähenemine lillelistele pükskostüümidele lisab kollektsioonile täpselt parajas koguses värvi, samas kui ühevärvilised ja ussinahamustriga minikleidid paljastavad sügiskollektsiooni seksikama poole.

Stilist ja moetoimetaja Karolin Kuusik jagab nippe, kuidas uue kollektsiooni esemeid oma igapäeva stiiliga sobitada: „Kunstkarusnahast esemeid, mis on Guessilikult värvilised ja lõbusad, on lihtne kombineerida oma igapäevaste teksadega. 90ndate stiilis lühikeste dressipluuside parimateks kaaslasteks on kõrge värviliga liibuvad püksid. Ja Guessi tüdruku käevangu käib ka sel hooajal efektne pilkupüüdva disainiga käekott.“ Samuti soovitab Karolin end väljendada popkunstist inspireeritud t-särkide ning suuri brändilogosid kandvate toodetega.

Prillide puhul on sel hooajal moes suured kassisilmakujulised raamid, kuid vankumatult jäävad oluliseks aksessuaariks ka klassikalised lenduristiilis päikeseprillid. Käekottide puhul on sügisel moes mahukad struktureeritud käekotid, suurte logodega tepitud seljakotid ning ultraväikesed crossbody-kotid mustade ja metallikvarjunditega.

Vaata ürituse fotosid!