Fotograaf Ardo Kaljuvee autole jooksis maanteel põder sisse.Foto: www.facebook.com/ardokaljuvee
Inimesed
20. oktoober 2018, 19:37

Fotograaf Ardo Kaljuvee tee ristus öisel maanteel põdraga (25)

Tuntud Eesti seltskonnafotograaf Ardo Kaljuvee jagab Facebookis postitust, kus manitseb tuttavaid ettevaatusele, kuna eile öösel jooksis tema autole ette põder. 

“Ettevaatust sõbrad! Mul on väga palju olnud öiseid sõite tagasi Tallinnasse pidudelt ja pulmadest. Olingi juba imestanud, et midagi pole veel suuremat juhtunud. Aga täna öösel see siis juhtus. Tagasiteel Tartust Tallinnasse ristus mu tee ühe põdraga,” kirjutab fotograaf.

“Selline suur, muhe sell. Õnneks oli mu kiirus ka maanteel väike ja enamus kiirusest sain selleks hetkeks maha pidurdatud. Natukene aga jäi puudu, et päris pidama saada. Põdraga läks õnneks, ta seisis omal jalul ja peale pikemat toibumist sõiduteel läks ta minu juhendamisel kõrval olevale põllule liikluseeskirjade peale edasi mõtlema. Väga loodan, et tema vigastused piirdusid põrutustega.”

Suuri vigastusi õnneks ei auto ega Kaljuvee ise ei saanud. “Auto sai kergemat pleki muljumist ja mina lihtsalt korraks suuremad silmad. Seega õnnelik õnnetus! Siinkohal tänud ka mööduvale juhile, kes olukorrale peale sattumisel kinni pidas ja huvi tundis, kas kõik on korras,” sõnab ta.

Fotograaf kutsub ka teisi üles liikluses veelgi tähelepanelikumad olema, et ka teiste olukorrad lõppeks nõnda õnnelikult või üldse ilma kokkupõrketa.