Elina NechayevaFoto: Keit Paju
Tele
20. oktoober 2018, 11:55

Elina Nechayeva paljastas olukorra, mille tõttu ta esinemine Eurovisioni poolfinaalis oleks peaaegu ebaõnnestunud

Eestit sel aastal Eurovisionil esindanud Elina Nechayeva jagas “Nädalalõpp Kanal 2ga” saates lugu Eurovisioni poolfinaalis juhtunud äpardusest, mis oleks naisele väga valusalt võinud lõppeda. 

“Mul juhtus üks asi Eurovisioni poolfinaalis. Meil on seal kõrvamonitorid, mida peame kõrva panema eelneva laulja ajal. Mina ei tahtnud kuulata eelnevat lauljat, ikkagi keskenduda oma laulule ja esinemisele, et võimalikult hästi kõik välja tuleks," rääkis lauljanna.

"Lähen juba rõõmsalt lavale ja mõtlen, et kuidagi kahtlaselt väga vali on see rahva möire. Juba seisan, valgus läheb ära. Peaksin kuulma juba oma kõrvus klikki, aga ei kuule. Siis ma saan aru, et ma unustasin kõrvamonitorid kõrva panna!" meenutab ta ehmatavat olukorda.

"Ja viimasel hetkel ma toppisin need kõrvu, süda puperdas, just see moment läks mulle kaamera peale. Ma tegin nägu, et kõik on korras ja hakkasin laulma. Aga süda vajus vahepeal teisele poole maakera, kuhugi Austraaliasse!" tunnistas ta.

Õnneks jõudis ta enne laulu algust kõrvamonitorid kõrva saada ning telepildist polnud arugi saada, et midagi oli juhtunud. "Aga sees käis väga emotsionaalne protsess. Ma üritasin seda, et see jääks kaamerasse, õnneks jäi kõik kaamera taha."