Foto: Erlend Staub
Inimesed
20. oktoober 2018, 11:46

SUUR MOEGALERII | TWF kolmas päev kostitas moepublikut sillerdavate kangaste ja jõuliste värvimängudega (1)

Kodumaise moe-elu suursündmus Tallinn Fashion Week kostitas kolmandal moepäeval publikut säravalt sillerdavate kangaste, jõuliste värvimängude ja moelava valgusvihus lendlevate kleitidega. Oma uut loomingut esitlesid Diana Arno, Piret Kuresaar, Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann, Riina Põldroos ja Tallinn Dolls.
Foto: Diana Arno moelooming (Erlend Staub)


Viieteistkümnenda Tallinn Fashion Weeki kolmas moeõhtu esitles publikule nii pidulikku ja litrisäras helkivat moodi kui ka igapäevasemaid, mugavaid ja pehmetes toonides rõivaid. Kolmanda õhtu avas Diana Arno, kes tõi lavale särtsakad, 70ndate ja 80ndate ikoonilistest diskorõivastest inspireeritud kaasaegsed kokteili- ja õhtukleidid, sekka ka mantleid ja argiriideid. Kollektsioonis kohtusid arhitektuurselt ranged vormid romantiliste rüüsidega ning harmoonilist moemängu pakkusid litterkleidid ja -jakid, luksusliku sameti toon-toonis komplektid ning praktiline teksa.

Piret Kuresaare moelooming  Foto: Erlend Staub

Diana Arno järel astus lavale Piret Kuresaar, kes esitles moesõpradele sügistalvise hooaja villamantleid, mida täiendasid litrisähvatused ning efektsed koloriidid nagu jõuline punane, elektrisinine, külm hõbe, karge hall ja flirtiv violett. Piret Kuresaare värske kollektsiooni fookuseks on aga erinevates tehnikates valmistatud kõrgkvaliteedilised villased kangad, millest lisaks mantlitele olid valmistatud ka kleidid ja kudumid.

Foto: Aldo Järvsoo moelooming (Erlend Staub)

Aldo Järvsoo uus kollektsioon seikleb aga kuldselt küütlevate kangaste, romantilise roosa pehmuse ja tasakaalustava kaamelitooni radadel. 50ndate filmistaaride glamuurisärast inspireeritud kleidid ja rõivad tõid lavale ka sillerdava litrisära, mida täiendasid lameekangad ja pastelltoonide kergus. 

Foto: Ketlin Bachmanni moelooming (Erlend Staub)

Ketlin Bachmann esitles moepublikule monokroomset kollektsiooni, kus lõid värviharmooniat must koos nahatooni ja metalliläikega. Pidulike õhtukleitide ja argiste komplektide saatel jõudsid lavale habras pits ja voogav siid, kunstnahk ja lateks ning mõistagi metalliläikeline litter. 

Foto: Riina Põldroosi moelooming (Erlend Staub)

Riina Põldroos kostitas publiku moemeeli aga 30ndatest inspireeritud loominguga, kus kohtas Riinale omast glamuuri ja pidulikkust, aga ka mugavamaid ja igapäevasemaid rõivaid. Lavale jõudis kütkestav moespektaakel, kus kohtusid litrid ja tikandid, pits ja siid, trikotaaž ja kunstkarusnahk, futu ja diskopallid, unelev dramaatilisus ja argimugavus.

Foto: Tallinn Dollsi moelooming (Erlend Staub)

Kolmandat moeõhtut jäi lõpetama Tallinn Dolls, kes pani õhtule punkti koos võimsalt inspireerivate naiste kahurväega. Lavale astusid mitmed tuntud ja karismaatilised naised nagu Anu SaagimHanna MartinsonAnnikky LampSissi BenitaKatrin PihelaLinda Ling ning paljud teised. Vaatemängulist moeetendust saatsid aga särtsakad ja puhtad värvitoonid, mida täiendasid tasakaalustav hall, sügav must, pehmed pastellid ja veetlev sinine.

Foto: Riina Põldroosi moelooming (Erlend Staub)


Vaata TFW kolmanda päeva suurt fotogaleriid!
Fotode autor: Erlend Štaub


Foto: Ketlin Bachmanni moelooming (Erlend Staub)

Tallinn Fashion Weeki programm
 
Kolmapäev 17.10
18.00 WOOM
20.00 Kaubamaja esitleb: Kuldnõel 20
Neljapäev 18.10
18.00 Al Meta, August
19.30 Iris Janvier
21.00 Kirill Safonov
Reede 19.10
18.00 Diana Arno, Piret Kuresaar
19.30 Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo
21.00 Tallinn Dolls
Laupäev 20.10
17.00 Woolish, Gita Siimpoeg
18.30 KiRiVOO, BRAND NO.8
20.00 Alexanderling, Mammu Couture


Sügisese moenädala esitlejaks on Absolut ning ürituse toimumisele aitavad kaasa ka GoldtimeKaubamajaDHLFreixenetAudiValge Klaar, Arensburg,Kevin.Murphy ning Sokos Hotel Viru. Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Õhtuleht.