Kuvatõmmis TwitteristFoto: Twitter
Inimesed
19. oktoober 2018, 23:01

Andrus Karnau sattus kapo pressiesindajaga säutsusõtta! Loe vihaseid postitusi, mis Twitterist kustutati (9)

Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau väidab, et kaitsepolitsei keelas ajalehe reporteril üht lugu kirjutada. Kapo pressiesindaja Harrys Puusepa sõnul ei keela kaitsepolitsei ajakirjanikel lugusid kirjutada - veel enam, ajalehest pole nendega ühendust võetudki! Mitmed emotsionaalsed säutsud on nüüdseks Twitterist kustutatud.

"Uuemõisa kooli kõrval vedeles granaat maas. Saatsin reporteri, see tuli tagasi ja teatas, et lugu ei saa, sest kaitsepolitsei keelas sellest kirjutamise. #fuckoffajakirjandusvabadus," säutsus Karnau vihaselt Twitteris.

"Kaitsepolitsei ei keela ajakirjanikel lugude kirjutamist. Meiliaadress on [email protected] ja telefonid 6121406 ja 5090170. Te teate neid numbreid, vast nii palju talenti on, et oskad küsida, kui mingi probleem on. #fuckofffakenews," kommenteeris kaitsepolitsei pressiesindaja Harry Puusepp vastu.

"Veel üks vale," teatas Karnau.

"Helistasid 5090170 või saatsid e-kirja [email protected] ja öeldi: et keelan ajakirjanikul sellest kirjutada?" uuris Puusepp.

"See oli juba teine kord viimastel aastal, kui kapo ametnik ajakirjanikku ähvardas. Ähvardamine jätkub. Kõva," arvas Karnau.

"Aa, okei. Kui see on teile ähvardamine, siis anna andeks, tõesti, tunnen kaasa. Teisalt, ikkagi täpsuse huvides: nimetage, palun, milliste sõnade või lausetega ma täpsemalt kedagi ähvardasin?" sõnas Puusepp, lisades säutsule kolm naerunägu.

"Mõnitamine on tõesti täpsem sõna," nentis Karnau.

"Oot, kas see keelamine oli siis ka tegelikult mõnitamine? Küsin uuesti: millest tegelikult jutt käib? Süüdistamised valetamises ja ähvardamises, viimane siis konkreetselt juba minu suunas. Kui süüdistavate faktiväidete tõele vastavuse järele küsimine on mõnitamine, siis..." imestas Puusepp.