Inimesed

Kuidas keeta maailma parimat putru  (7)

Kersti Eero, 20. oktoober 2018, 00:01
„Et kausis oleks midagi kreemist ja midagi krõmpsu, midagi pehmet ja midagi krõbedat,“ tahab Laura Valli, et iga lusikatäis pakuks põnevust ja toidukord tervikuna oleks tasakaalustatud.Foto: Aldo Luud
Või vähemalt maailma parimaks pürginud putru, teab Karlova Kohvi perenaine Laura Valli, kes esimese eestlasena osales pudruvalmistamise maailmameistrivõistlustel Šotimaal. 

Täna kaks nädalat tagasi kogunes 30 inimese ringis  Põhja-Šotimaale Carrbridge'i külakesse, kus peeti juba 25. korda pudruvalmistamise-MMi. Omavahel võtsid mõõtu nii paberitega kokad kui ka koduperenaised. Mõnigi neist osales võistlustel mitmendat korda, üks isegi kuuendat aastat. 

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

6. november 2018, 13:17
RETSEPTIIDEE PUDRUGURMAANILE: Proteiinirohke hommikueine inkade kullast
2. november 2018, 16:36
Sügisel vitsuta putru: Eestlane sööb putru poole vähem kui peaks
25. oktoober 2018, 12:45
TERVISE NIMEL: kuus nõksu, kuidas piimatooted noortele ahvatlevamaks muuta
17. aprill 2018, 12:50
Kuidas põikpäine teismeline putru sööma meelitada?

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee