keedan putrusid kindlasti ilma piimata- kooreta, aga võid panen sisse küll ja muud kraami lisan ( keetmise algul kõrvitsakuubikuid, hiljem rosinaid, enne söömist seemneid , kaneeli , värskeid marju jne jne )
Maailma parim puder on see kui sinna ei panda grammigi suhkrut sisse,suhkruga puder ajab iiveldama,vastiku maitsega,sellepärast ma ei osta kunagi putru,vaid teen ise.
Käisin Karlova kohvis ja seal oligi maailma parim hrisipuder. Viimati ma sõin sellist asja lasteaias 35 aastat tagasi ja mälestus ei olnud meelidv. Nüüd oli!
saatejupp oli hambutu . Muudkui valas ja valas pudrule piima(koort) ja segas, segas, puistas kotist kama... mis see siis ikka oli? Polnud kahjuks midagi, mida pudruks pidada.
KOMMENTAARID (7)