Inimesed

Kuidas keeta maailma parimat putru (7)

LISA KOMMENTAAR

mamma 20. oktoober 2018 12:15
keedan putrusid kindlasti ilma piimata- kooreta, aga võid panen sisse küll ja muud kraami lisan ( keetmise algul kõrvitsakuubikuid, hiljem rosinaid, enne söömist seemneid , kaneeli , värskeid marju jne jne )
20. oktoober 2018 09:08
Maailma parim puder on see kui sinna ei panda grammigi suhkrut sisse,suhkruga puder ajab iiveldama,vastiku maitsega,sellepärast ma ei osta kunagi putru,vaid teen ise.
gg 20. oktoober 2018 08:54
Käisin Karlova kohvis ja seal oligi maailma parim hrisipuder. Viimati ma sõin sellist asja lasteaias 35 aastat tagasi ja mälestus ei olnud meelidv. Nüüd oli!
,,, 20. oktoober 2018 08:08
saatejupp oli hambutu . Muudkui valas ja valas pudrule piima(koort) ja segas, segas, puistas kotist kama... mis see siis ikka oli? Polnud kahjuks midagi, mida pudruks pidada.
Eks ta ole 20. oktoober 2018 15:09
...ja siis igal võimalusel risustas oma juttu inglisekeelsete väljenditega
Hus 20. oktoober 2018 00:55