Inimesed

Kuidas keeta maailma parimat putru

Kersti Eero, 20. oktoober 2018 00:01

7 KOMMENTAARI

m
mamma/ 20. oktoober 2018 12:15
keedan putrusid kindlasti ilma piimata- kooreta, aga võid panen sisse küll ja muud kraami lisan ( keetmise algul kõrvitsakuubikuid, hiljem rosinaid, enne söömist seemneid , kaneeli , värskeid marju jne jne )
m
20. oktoober 2018 09:08
Maailma parim puder on see kui sinna ei panda grammigi suhkrut sisse,suhkruga puder ajab iiveldama,vastiku maitsega,sellepärast ma ei osta kunagi putru,vaid teen ise.
g
gg/ 20. oktoober 2018 08:54
Käisin Karlova kohvis ja seal oligi maailma parim hrisipuder. Viimati ma sõin sellist asja lasteaias 35 aastat tagasi ja mälestus ei olnud meelidv. Nüüd oli!
s
,,,/ 20. oktoober 2018 08:08
saatejupp oli hambutu . Muudkui valas ja valas pudrule piima(koort) ja segas, segas, puistas kotist kama... mis see siis ikka oli? Polnud kahjuks midagi, mida pudruks pidada.
e
Eks ta ole/ 20. oktoober 2018 15:09
...ja siis igal võimalusel risustas oma juttu inglisekeelsete väljenditega
h
Hus/ 20. oktoober 2018 00:55

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee