TFW - WOOMFoto: Erlend Staub
Inimesed
18. oktoober 2018, 08:22

Tallinn Fashion Week leiab aset 17.–20. oktoobril Kultuurikatlas

PILDID | Tallinn Fashion Week sai avapaugu | WOOM on nooruslik ja põhjamaine

Neli päeva kestev moemaraton on alanud. Tallinn Fashion Week leiab aset 17.–20. oktoobril Kultuurikatlas. TFW avakollektsiooniks oli WOOM.
TFW - WOOM Foto: Erlend Staub

WOOM on noor, põhjamaine ja täiesti uus moebränd, mis on loodud aastal 2017. WOOM on soe ja sensuaalne, metsik ja vaba ning WOOMi disaini inspiratsiooniallikaks on põhjamaise looduse ürgne jõud. WOOMi puhta vormi esteetika ja looduslikud koloriidid loovad moodsale naisele stiilse vabaduse ning brändi taga on loojad, kes armastavad loomulikku ilu ja erakordseid talente.

TFW - WOOM Foto: Erlend Staub

Brändi talvekollektsioon annab vabaduse nautida tormituultega sügisilma ja jäiseid talvetuuli. Vaba joonega villaste mantlite kollektsiooni täiendavad sulemantlid ja jakid. Kookonilaadsete suurte sulemantlite ja -jakkide kõrval kuuluvad kollektsiooni naiselikud liibuva joonega sulevestid ja -jakid, mis sobivad hästi kandmiseks villaste mantlite all.

TFW - WOOM Foto: Erlend Staub

Kollektsiooni valitud värvid on inspireeritud novembrikuise metsa ja raba värvidest: kaamose must, raagus puude hall, langenud lehtede külmunud pruun, esimese lume puhas valge.

TFW - WOOM Foto: Erlend Staub

Brändi esimene talvekollektsioon saavutas edu rahvusvahelisel turul, jõudes oma Milano showroom'i kaudu Korea moepublikuni. Kodumaal on WOOM esindatud Tallinna Kaubamajas, TALI disainipoes, Tallinn Design House'is ja Pärnus Siluetis.

Vaata moegaleriid!