KERGE SAMMUGA: Pippa Middleton (pildil koos abikaasa Jamesiga) kandis printsess Eugenie pulmas Emilia Wicksteadi samblarohelist kleiti, mida täiendas toon toonis kübar. Mustad sametkingad olid viimase vindi peal raseda naise kohta muljetavaldava kontsaga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
17. oktoober 2018, 17:14

Pippa Middleton sai maha poisimürakaga (2)

Hertsoginna Catherine'i õde Pippa Middleton tippis printsess Eugenie pulma uljalt kõrgetel kontsadel, ehkki kõhu suuruse järgi võis ennustada, et õige pea läheb sünnituseks. Teisipäeval teataski 35aastane seltskonnadaam esikpoja sünnist. 

Õigupoolest tuli Pippa ja miljonär James Matthewsi esiklaps ilmale juba esmaspäeval, kui kuulsat kaunitari nähti Londonis St. Mary haiglasse suundumas. Pippa valis sünnitamiseks haigla privaatse Lindo tiiva, kus on ilmavalgust näinud tema õe kõik kolm last, kirjutab Daily Mail. Öö maksab seal 8500 euro ringis. Kuid tähtsat uudist hoiti teisipäevani vaka all – eks ikka selleks, et mitte tõmmata tähelepanu eemale rõõmusõnumilt prints Harry ja hertsoginna Meghani kevadbeebi tuleku kohta.

Esmaspäeval kell 10.30 kohaliku aja järgi haiglasse läinud Pippal oli laps käes kell 13.58, teatas tema pressiesindaja. Poisipõnn kaalus neli kilo. Hertsoginna Catherine ja prints William on juba teada andnud, et neil on vastsete lapsevanemate pärast väga hea meel. 

Rahvasuus endiselt Kate Middletoniks kutsutav hertsoginna kannatas kõigi kolme raseduse ajal ägeda iivelduse ja oksendamise all. Esikpoeg George'i oodates vajas ta vahepeal lausa haiglaravi. Pippa on aga kiidelnud, et tema lapseootus kulges väga sportlikult ja tüünelt. Juulis kirjutas ta kaupluse Waitrose ajakirja kolumnis, et mängib endiselt tennist. „Võtame või Serena Williamsi, kes tõestas, et naised võivad isegi kaheksanda raseduskuuni mängida,“ kirjutas ta. 

Augustis tutvustas Pippa raseduse lõppjärgu uut treeningurežiimi. Siis eelistas ta juba ujumist.  „See pakub terve raseduse ajal võrratut kaaluta oleku tunnet,“ kiitis Pippa. „On lohutav teada, et ujumine on kogu lapseootuse vältel ohutu ning erinevalt teistest spordialadest ei pea sa eriti kohanema ja muudatusi tegema.“ Viimastel rasedusnädalatel hoidis Pippa pea klaari meditatsiooni abil.

Vastse ilmakodaniku koduks saab ligi 17 miljonit eurot maksev häärber Lääne-Londonis Chelsea's, kus James ja Pippa on üheskoos elanud 2016. aasta maist saadik. Pulmi pidasid nad aasta hiljem.