Lenna KuurmaaFoto: Erlend Štaub
Saund
17. oktoober 2018, 16:19

Lenna: ma ei olnud suve hakul kursis räpilainega, mille Nublu on tekitanud

„Kirjutasin aasta alguses loo ja kohe oli aru saada, et sinna on ka räpparit vaja. Küsisin, keda võtta ja Raul Ojamaa pakkus Nublut. Küsisin, kes see on,” räägib Lenna Nubluga koostöös sündinud laulust „Keeruta” Raadio 2 saates „Bert Järvet”.

„Mina ei olnud suve hakul kursis räpilainega, mille Nublu on tekitanud, see on erakordne. Eelmise nädala lõpus viimaks koos temaga laval olles nägin ma tõesti fenomeni-lähedast hüsteeriat, mis saalis oli. Inimesed teadsid peast meie loo sõnu, mis oli ilmunud üks päev tagasi,” meenutab Lenna ja lisab, et kuulab viimasel ajal hea meelega ka ise eesti räppi.

Loo „Keeruta” seemneks oli bassikäik, mis laulu alguses kõlab. „Saime Raul Ojamaaga stuudios kokku ja ta mängis seda algust. Mina ütlesin, et tahan teha lugu ausustest – aitab jamast ja lõpetage keerutamine. Sellest sündis suhtelugu, kuhu oli vaja räpparit. Mul on nii hea meel, et tuli Nublu, ma ei kujuta ette, et keegi teine oleks seda rolli nii hästi välja kandnud.”

Lenna sõnab, et Nublul on vedanud. „Ta on olnud õigel ajal õiges kohas ja öelnud seda, mida mõtleb. Mina ei mäleta, kes viimati seda nii suurelt tegi. Küll aga näen sarnasust Vanilla Ninjaga. Mäletan, et siis oli täpselt sama lugu – andsime välja loo „Club Kung Fu”, mida kõik raadiod mängisid, inimesed käisid meie piltidega juuksuris ja tahtsid samu soenguid. Nublu näitab, et seda on ikka veel võimalik teha, mis on fenomenaalne ja tore, sest värsket briisi, mis eesti muusikasse kandub, on vaja.”

Lauljatar on aasta algusest valmistanud uut plaati, kuid sõnab, et räpiplaati oodata ei tasu. „Kahe loo pealt ei saa öelda, milline plaat on. Seal on ka eelnevale muusikale sarnanevaid lugusid. Olen üsna mitmekülgne artist, albumil on seinast seina kõlavaid asju.”