Video: Babahh
ÕL TV | Õhtuleht
22. oktoober 2018, 09:11

JÄRELVAADATAV | Tallinn Fashion Weeki esimene päev – üle anti Kuldnõel! (1)

Möödunud kolmapäeva õhtul stardis 15. Tallinn Fashion Weeki moemaraton, mis lennutas moerahva neljaks päevaks Kultuurikatlasse ning tõi 17.-20. oktoobril lavale kodumaa moekunstnike värskeima rõivaloome. Õhtuleht tegi Eesti moemaailma tähtsaimast sündmusest otseülekande.

Kell 18.30 astus lavale moebränd WOOM, mis on noor, skandinaavialik ja täiesti uus moebränd, mille disainikeel on ühtaegu metsik ja vaba ning soe ja sensuaalne. WOOMi puhta vormi esteetika ja looduslikud koloriidid on inspireeritud põhjamaise looduse ürgsest jõust ning värske kollektsiooni toonid laenatud novembrikuise metsa ja raba värvidest. Esitlusele tuleb valik villaseid mantleid, mida täiendavad suured, kookonilaadsed sulemantlid ja -jakid.

Moenädala avapäev kulmineerus kell 20 hiilgava galaga "Kuldnõel 20", kus anti üle Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad. Kuldnõela viis koju Kristel Kuslapuu, Hõbenõela Katrin Aasmaa. 

Hõbenõela nominendid olid Katrin Aasmaa, Liisa Soolepp ja Inga Vatsk-Laasner. Kuldnõela nominendid olid Kristel Kuslapuu, Hanna Haring kaubamärgiga Monton ja Kriss Eglite kaubamärgiga New Vintage by Kriss. 

Salvestus on järelevaadatav.