Eestikeelne IKEA veebikataloogFoto: kuvatõmmis kataloogist
Eesti uudised
17. oktoober 2018, 12:30

IKEA avaldas esimese eestikeelse veebikataloogi (8)

IKEA alustab lähemat suhtlust Eesti inimestega ja seda eesti keeles. Kuu aega pärast Riia IKEA poe avamist tuleb välja esimene eestikeelne IKEAkataloog. Digitaalne kataloog on saadaval IKEA Läti poe kodulehel. Ka ostuinfo viitab lähimale IKEA poele Riias.

„30. augustil avasime teise IKEA poe Baltikumis. Tänu Riia poele on IKEA Eesti rahvale lähemal kui kunagi varem. Kuna reis IKEA poodi võtab nüüd eestlaste jaoks vähem aega, soovime ühtlasi Eestist Riiga saabuvate külastajatega suhelda nende enda keeles,“ ütles Johannes R. Jóhannesson, IKEA Baltikumi jaemüügi juht.

„IKEA kataloog on üks suuremaid publikatsioone nii meie firma kui ka külastajate jaoks. Kümnetest inimestest koosnev meeskond töötab selle sisu ja sellele kohaliku ilme andmise kallal, tuues nii meie klientideni tuhandeid taskukohaseid ja inspireerivaid lahendusi. Ühtlasi näitab IKEA kataloogi ilmumine eesti keeles ka seda, et pärast edukat starti Riias, oleme enda pilgu pööranud juba järgmise Balti riigi turu poole,“ lausus IKEA esindaja.

Arvestatud on ka eestlaste väikese eelarvega

IKEA Baltikumi turundusjuht Kristina Mažeikytė lausus, et IKEA kataloogi sisu põhineb Eesti elanike suurimatel vajadustel ja unistustel. Kaetud on sellised levinud probleemid, nagu seda on väike elupind, elamine koos lastega ja sisustamine väikse eelarvega, et inimesed leiaksid enda jaoks lihtsaima lahenduse.

„IKEA kuulab inimeste vajadusi ja unistusi ning oleme leidnud viisi, kuidas pakkunda lahendusi taskukohase hinna eest. Kataloog tervitab Eesti inimesi nii Rootsi disainlahenduste kui ka ideedega, mis aitavad muuta kõigi igapäevaelu paremaks,“ ütles IKEA esindaja.

IKEA kataloog on eriline iga-aastane väljaanne, mis on ilmunud alates 1951. aastast. Sel aastal antakse IKEA kataloog välja 50 riigis 37 erinevas keeles – kokku rohkem kui 190 miljonit eksemplari.

Kataloogi saab uudistada SIIN.