Roseanne BarrFoto: AFP/Scanpix
Tele
17. oktoober 2018, 09:40

Roseanne on tige, et tema tegelaskuju uues sarjas üledoosi suri

Ja nii nad tapsidki meie Roseanne'i ... Teisipäeval jõudis USAs eetrisse komöödiasarja "Roseanne" sõsarsari "The Conners" ("Connerid"), kus Roseanne Barri tegelaskujule oli üledoosiga ots peale tehtud. "Ma pole surnud, bitches!!!" kuulutas näitlejanna raevukalt vaid tund pärast episoodi lõppu. 

Barr jäi tänavu maikuus "Roseanne'i" peaosast ja kogu seriaalist ilma rassistlike sotsiaalmeediapostituste tõttu. Ise põhjendas ta solvavaid säutse unerohu võtmisega. Kuna üle aastate uute osadega ekraanile naasnud "Roseanne" oli väga menukas, otsustas telekanal ABC vändata selle põhjal sõsarsarja "Connerid". 

Selle avaosas leinab Connerite pere eesotsas pereisaga (John Goodman) ootamatult surnud Roseanne'i. Selgub, et Connerite matriarh oli surnud une pealt ning selle põhjuseks peeti infarkti. Tegelikult aga sai Roseanne'ile saatuslikuks opiaatide üledoos. Pere avastab kodust ka suuri tabletivarusid - ilmneb, et pereema oli ravimisõltlane. 

Barr avaldas Brandon Straka YouTube'i kanalile antud intervjuus nördimust, et ikoonilisele tegelaskujule selline lõpp tehti. "Sellest polnud veel küll, et mind vallandati - nad pidid veel niivõrd julmalt solvama neid inimesi, kes Connerite peret ja seriaali armastasid," ahhetas Roseanne.