Brigitte Susanne HuntFoto: Jörgen Norkroos
Inimesed
16. oktoober 2018, 16:00

Brigitte Susanne Hunt põhjendab Saagimi projektist loobumist: mu väärikus ei luba jagada raha eest oma mineviku "meestekogemusi" (22)

Mõned nädalad tagasi avaldas Anu, et pidi koos Liina Pulgese ning Brigitte Susanne Hundiga korraldama vestlusõhtu. Küll aga ütles viimane üsna viimasel minutil, et ei soovi projektis osaleda. Nüüd on Hunt oma otsust ka avalikult kommenteerinud.

"Avalikkuse ette jõudis vaid see kopeeritud osa mu kirjast, et ma ei julge kaasa teha. Ma ei julgegi oma fänne alt vedada - nii on. Miks ma tundsin, et ma veaksin oma jälgijaid selle projektiga alt?

1. Minu ja Liina ja Anu algne kokkulepe oli, et pilet maksab 20 eurot. See summa oli ärahüppamise punktis minu hinnangul liiga suur, mida mina oma jälgijalt küsida tahaksin - selle eest, et nad kuulaksid mind lihtsalt rääkimas. Ma olin valmis küsima 20 eurot suurepärase etenduse eest, millega on tehtud proove ja mille stsenaarium on täielikult paigas.

2. Vastupidiselt Anu väitele, et proovid on toimunud kuid, siis mina pole oma silmaga ühtegi proovi veel pealt näinud ega selles osalenud. Proovide puudus oli üks otsustav aspekt, miks otsustasin kaks nädalat varem mitte kaasa teha.

3. Nii, nagu kirjutasin privaatses kirjas tüdrukutele Facebookis päev enne piletimüüki, siis ma pole valmis kaasa lööma, sest mu väärikus ei luba jagada raha eest oma mineviku "meestekogemusi", kui pole kindlat stsenaariumi ega proove. Algselt sain ma aru, et Liina kirjutab suvel meie jagatu põhjal ühtse stsenaariumi - mitte, et me lihtsalt saame kokku ja räägime oma kogemustest.

4. Isiklikud erimeelsused, mida ma avalikult ei jaga, sest austan nii Liinat kui Anu," selgitab Brigitte oma Facebooki postituses.

"Mul on hea meel, et vestlusõhtu siiski toimub ja mind asendati Kethi Uibomägiga. Võtan täieliku vastutuse selle eest, et ma "hüppasin alt ära". Soovin tüdrukutele parimat ja olen alati valmis kaasa tegema, kui on kindel stsenaarium paigas. Praegu ei ole see hetk," tõdeb Hunt.