"Sotid selgeks"Foto: TV3
Tele
16. oktoober 2018, 11:23

TV3 VIDEO | „Sotid selgeks” läheb appi sõpruskonnale, kes ei suuda telesaates võidetud raha omavahel jagada

Marek Lindmaa toob ekraanile täna väga südamliku ja kurva loo Ida-Virumaalt, Kiviõlist ning kurioosse seiga Viljandist.

Endel saatis toimetusele kirja, kus selgub, et ta on väga mures oma hea sõbranna pärast, kelle korter ei ole elamiskõlblik. Kiviõli Kinnisvarahooldus OÜ, kes maja korrashoiu eest Endli sõnul peab vastutama, ei liigutavat aga lillegi.

Kuna talv on tulemas ja ilmad lähevad külmaks, on Endel õnnetu, sest kortermaja välisukse vahelt tuiskab talvel koridori lund. Enamus kortereid on juba maha jäetud, küttesüsteemid on katki ning narkomaanid ning joodikud on maja ära lõhkunud ja lagastanud.

Kui Marek oma silmaga kortermaja nägi, avanes kohutav vaatepilt – kortermaja meenutas prügimäge. Sealt võis leida kõike võimalikku, ka riideid ning süstlaid. Endli sõnul ei ole see ohtlik mitte ainult elanikele vaid ka lastele, kes põnevuse pärast siin kolamas käivad. Takistada seda aga ei saa, sest kortermaja uksed ei käi lukku. Kuna hooldusettevõtte esindajat ei õnnestunud tabada, võttis Marek ühendust vallavanemaga. Kas vallavanem suudab kortermajale võimaldada lukud ning Endli mure lahendada?

Saate teine lugu viib Mareki Viljandisse, kus raha on sõpruskonna riidu ajanud. Nimelt võideti nelja peale saates "Suur lotokolmapäev: Rooside sõda" suur summa raha. Kui raha jagamiseks läks, siis summa enam neljaks ei jagunenud ning üks osaline otsustas kogu summa endale jätta. Üllatuseks tuleb loo käigus päevavalgele veelgi hämaramaid tehinguid, kogusummas üle 15 000 euro.

"Sotid selgeks" täna kell 20.00 TV3s!