Sussexi hertsoginna sai Taronga loomaaia teadus- ja õppekeskuse avamisel 4aastaselt Findlay Blue'lt armsa lillekimbu. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. oktoober 2018, 10:24

Meghan ilmus pärast rasedusuudist avalikkuse ette lumivalges - ja viitega Dianale (4)

Prints Harry abikaasa Meghan ilmus pärast rasedusuudise teatavaks saamist Austraalias avalikkuse ette lumivalges kleidis, mille varjus oli aimata kõhukumerust. Kõrvas kandis ta Harry kadunud ema Diana liblikakujulisi kõrvarõngaid. 

37aastane endine näitlejanna viibib koos abikaasaga 16päevasel Austraalia visiidil, mille käigus külastatakse ka Uus-Meremaad, Fijit ja Tongat. 

Prints Harry ja Meghan 16. oktoobril Sydneys. Foto: Pool/i-Images via ZUMA Press/Scanpix

Vastuvõtul Sydney suurejoonelises admiraliteedihoones said Meghan ja Harry Daily Maili teatel esimese beebikingi - pehme känguru. Vestlus Austraalia matemaatiku ja teletähe Eddie Wooga pöördus laste teemale. Kui Woo ütles, et tema kolm last nõuavad palju jaksu, vastas Meghan: "Me oleme valmis! Ühineme rõõmsalt selle klubiga."

Meghan rääkis ka lauljanna Missy Higginsiga ning nunnutas tema üheksanädalast beebit Lunarit, kes vastuvõtu ajal magusasti magas. Prints Harry tänas oma kõnes kõiki sooja vastuvõtu eest. "Me tõesti ei suutnud välja mõelda paremat kohta, kus tulevase lapse sünnist teatada, olgu ta poiss või tüdruk."