Kethi UibomägiFoto: Laura Strandberg
Inimesed
15. oktoober 2018, 16:14

Kethi Uibomägi liitus Brigitte Susanne Hundi asemel Saagimi projektiga: tean, mis tunne on, kui keegi alt veab (14)

„Liina helistas mulle nädal aega tagasi ja seletas olukorda, mis neil Brigittega tekkinud oli. Elus tuleb ette igasuguseid momente ja kui Brigitte tundis, et see hetk on tema jaoks viimane, millal rongist maha hüpata, siis tegi ta õigesti. Lõpp hea, kõik hea,” räägib Kethi Uibomägi, kes osaleb Brigitte Susanne Hundi asemel vestlusõhtus „Head tüdrukud nii ei tee”.

„Mind on elus palju aidatud ja tean, mida tähendab, kui on vaja lahedusi leida ja teisi välja päästa. Mõtlesin, kaalusin ja sain aru, et olen vestlusõhtu jaoks sellesse kolmikusse sobivaim kandidaat. Tean, mis tunne see on, kui keegi alt veab või viimasel hetkel plaanides muudatusi teeb ja see pole mõnus,” sõnab Uibomägi.

Kuna Kethit ennast on sellistes olukordades aidatud, ei pidanud ta paljuks ka ise appi minna. „Olen laval koos professionaalsete ja vingete naistega – mis on kõige hullem, mis juhtuda saab? See, et on lõbus, et keegi näitab mu peale hiljem näpuga või saan suure ekstreemse lavakogemuse võrra rikkamaks?”

„„Head tüdrukud nii ei tee” on minu liitumisega juurde võitnud mahlakaid lugusid isiklikust elust ning suhetest. Kohtumised Anu ja Liinaga on vürtsikad ja vinged. Minu arvates sobin ma sõusse hästi,” on Kethi rahul.