Harry ja Meghan 3. oktoobril Peacehaveni noortekeskust külastamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. oktoober 2018, 10:51

IMELINE UUDIS! Hertsoginna Meghan ootab last! (25)

Briti õukond teatas äsja, et prints Harry (34) ja tema abikaasa Meghan (37) ootavad esiklast.

Kuninglik paar saabus Eesti aja järgi täna öösel Austraaliasse kahenädalasele ametlikule visiidile. Teravsilmade tähelepanu köitsid lillad kaustad, mida hertsoginna Meghan vastu kõhtu surus - jäi mulje, et ta püüab midagi varjata.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan & Harry (@harrymeghan) on

Õige pea saabuski õukonnast rõõmusõnum. 

"Nende kuninglikud kõrgused teatavad rõõmuga, et Sussexi hertsoginna ootab 2019. aasta kevadel sündivat last," seisab Kensingtoni palee avalduses.

"Nende kuninglikud kõrgused on väga tänulikud toetuse eest, mis nad maikuistest pulmadest saadik on üle kogu maailma saanud, ning neil on suur rõõm oma rõõmusõnumit jagada."

Harry ja Meghan 12. oktoobril printsess Eugenie laulatusel. Foto: AFP/Scanpix

Pressiteate kinnitusel on kuninganna, tema abikaasa Philip, Harry isa Charles koos abikaasa Camillaga ning Harry vend William koos abikaasa Catherine'iga uudise üle väga rõõmsad. "Nad said neid reedeses pulmas isiklikult õnnitleda," viidati printsess Eugenie abiellumisele, kus Meghan ja Harry osalesid. Hertsoginna kandis tumedat Givenchy komplekti, mille varjav lõige andis taas hoogu beebikõlakatele. 

Pressiteates ei unustata ka Meghani ema: "Doria Raglan on selle imetoreda uudise üle väga rõõmus ning ootab pikisilmi oma esimese lapselapse saabumist."