Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank reedeõhtusele pulmapeole suundumas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. oktoober 2018, 11:30

Printsess Eugenie rikkus oma õhtuse pulmakleidiga kuningakoja traditsiooni (4)

Printsess Eugenie kandis laulatusel Peter Pilotto disainitud majesteetlikku valget kleiti. Kuid õhtusel pulmapeol eiras ta Briti kuningakoja traditsioone.

Jack Brooksbankiga abiellunud Eugenie kandis õhtul Windsori lossi kuninglikus jahimajas peetud pulmapeol kahvaturoosat pihasse töödeldud kleiti, mille autor oli Ameerika moekunstnik Zac Posen.

Vintage'i-hõnguline rüü, mis toonitas Eugenie pulmaeelse dieedi tulemusi, eristus varasemate kuninglike pruutide õhtukleitidest värvuse poolest. Sussexi hertsoginna Meghan rõivastus oma õhtuseks pulmapeoks lumivalgesse Stella McCartney kleiti. Ka prints Williami abikaasa Catherine kandis 2011. aastal Buckinghami palees pulmapeol valget Alexander McQueeni moemaja kleiti. 

Daily Mail märgib lisaks, et nii McQueen kui ka McCartney on Briti moemajad, Posen aga USAst. 

Kuigi laulatusel ja pulmapeol olid mobiiltelefonid keelatud, sai mõnigi pulmaline selle sisse smugeldatud, et sotsiaalmeedias tähtsal sündmusel osalemisega praalida. Näiteks avaldas Liv Tyler Kate Mossi, tema tütre Lila, Naomi Campbelli ja Demi Moore'i ühisfoto.  

Daily Maili teatel oli pulmapidu tivoliteemaline ning lossiaias sai harrastada nii romurallit kui ka kookospähklitega märkiviskamist. Lilleseaded olid, nagu näha, sügistoonides. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caroline Sieber (@carosieber) on

Pruutpaari auks esinesid Robbie Williams ja Ellie Goulding, voolasid šampanja ja tekiila ning pidu kestis pilkase ööni. Kuid pidulised ei tohtinud vinti üle keerata, sest erinevalt prints Harry ja Meghani pulmadest kestsid Eugenie ja Jacki pidustused kaks päeva - laupäeva õhtul toimus pidu number kaks.