Roger Daltrey 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. oktoober 2018, 10:42

Legendaarne rokkar sai teada, et tal on veel kolm last (2)

Briti rokkbändi The Who solist ja rokkooperi "Tommy" staar Roger Daltrey sai pärast 50 aasta juubelit teada, et tal on veel kolm last. Seega on rokkaril kokku kaheksa võsukest.

Daltrey rääkis Daily Mirrorile, kuidas ta oli 50. sünnipäeva hommikul avanud kirja ning näinud fotolt vastu naeratamas võhivõõrast inimest. Sarnasus oli silmatorkav: Roger mõistis kohe, et see noor naine on tema tütar. 

Hiljem võttis Daltreyga ühendust veel kaks naist, kes olid avastanud, et nende adopteerimisdokumentides oli isana kirjas The Who solist.

Nüüdseks 74aastasel Rogeril polnud tütarde sünnist aimugi. Nad olid ilmale tulnud 1960. aastatel pärast tema esimese abielu purunemist, kuid enne seda, kui ta tutvus oma praeguse naisega. 

Daltrey kinnitab, et tundis nii rõõmu laste avastamisest kui ka kurbust, et bioloogilised emad olid beebid ära andnud. Kõigist kolmest said rokkari pereliikmed.

"Nad kõik tulid mu ellu pärast mu 50. sünnipäeva. See oli suurepärane - kõik laabus. Nad hoiavad sidet ja on minuga lähedased, nii et see on suurepärane. Ma ei saanud muuta ammust olukorda, kuid püüdsin nüüd teha kõik, mis minu võimuses."

Esimese abikaasa Jackie'ga on Rogeril 55aastane poeg Simon, rootsi modelli Elisabeth Aronssoniga poeg Mathias (50). Teise abikaasa, endise modelli Heather Tayloriga on rokkaril kolm last: Rosie (46), Willow (43) ja Jamie (37). 

Kuigi Heather oli vapustav kaunitar - armunud Jimi Hendrix kirjutas temast pala "Foxy Lady" -, murdis Roger The Whoga ringi tuuritades talle siiski truudust. Nüüd on vana naistemees maha rahunenud ega suuda kaasat ära tänada. "Heather on vapustav. Leida naine, kes mõistab, kuidas sellel alal asjad käivad, mõistab, kes ma olen ja kes oleme meie, ning leppida sellega ja ikkagi tahta minuga koos olla, kui ma koju tulen - see oli universumi kingitus."