Printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki ametlik pulmaportree. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. oktoober 2018, 10:23

Prints Philip poseeris üle 26 aasta eksminiaga üheskoos (3)

Printsess Eugenie ametlikul pulmaportreel on üle väga pika aja kõrvuti tema ema ja prints Philip. Kuulu järgi ei talu Elizabeth II abikaasa oma endist miniat silmaotsaski, põhjuseks kunagine varvaste lutsimise skandaal.

Prints Andrew' noorem tütar printsess Eugenie ja Jack Brooksbank pidasid reedel Windsoris pulmi. Ametlikud fotod tegi õukonnapiltnik Alex Bramall.

On tähelepanuväärne, et pruudi ema Sarah Ferguson ehk Fergie on endise äia Philipiga lausa kõrvuti paigutatud. Nende suhted on 1990. aastate algusest jäised, kirjutab Ilta-Sanomat.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Andrew ja Fergie teatasid abielu purunemisest 1992. aasta kevadel, kuid juba mõned kuud hiljem avaldas Briti kõmuleht Daily Mirror fotoseeria Fergie elunautlemisest Lõuna-Prantsusmaal. Hertsoginna oli basseiniveerel ilma rinnahoidjata ning tema finantsnõustajaks tituleeritud ameeriklane John Bryan lutsis tema varbaid. 

Sestsaadik on Fergie olnud prints Philipi silmis persona non grata. Kuulu järgi keelas Elizabeth II abikaasa koguni teisi pereliikmeid Fergie't abistamast, kui too rahalistesse raskustesse sattus. Kuid reedesel laulatusel sai Eugenie ema taas särada ning kandis bravuurikat erkrohelist, mis sobis toon-toonis kokku pruudi diadeemi hiiglasliku smaragdiga.