Priit Pihlap Foto: Stanislav Moshkov
Tele
13. oktoober 2018, 14:51

VIDEO | Priit Pihlap: Ivo Linna ütles, et „Tsirkus” on Eesti kõigi aegade parim rokklugu (2)

"Mängin siiani bändis, mis on 50 aastat tagasi loodud. Ise olen 60 aastat vana ja 43 aastat selles bändis olnud," mõtiskleb saates "Hommik Anuga" Fixi trummar Priit Pihlap.

"Mina arvan, et peale muusika on väga oluline ka omavaheline läbisaamine, mille pärast on paljud bändid kahjuks laiali läinud," selgitab trummar Riho Lilje, kuidas Fixis on suudetud nii kaua koos musitseerida.

Priit lisab, et oluline on ka aus muusika tegemine. "Aus muusika tegemine tähendab, et muusika, millega tegeled, on sind jäägitult haaranud. Sa oled sellesse pühendunud, mitte ei mõtle kõrvalteguritele, kas kirjutan hitti või on see laia tarbega kuulajaskonnale. Muusika, millega tegelen, peab kõigepealt pakkuma iseendale nii palju naudingut, rahuldust ja huvi, et olen sellest täiesti kõrvuni sees," selgitab ta.

"60. eluaastaks olen täpselt nii aus ja ütlen otse välja, et 80ndate tippajal oli Fixi live sound'ile vastane ainult Rock Hotel, kes oli nii tõeline kui meie. Meil oli kõik olemas. Kui Vello Toomemets 1980. aastal laval suu lahti tegi, oli ta selline vokalist, et isegi Ivo Linna kuulas ja ütles: "Peab paraku ütlema, et "Tsirkus" on Eesti kõigi aegade parim rokklugu"," sõnab Pihlap.