Inimesed
13. oktoober 2018, 10:39

"Ilu sõnum 2018" sügismess, toimub 12.-14. oktoobrini Eesti Näituste messikeskususes Pirita teel

PILDID JA VIDEO | "Ilu sõnum 2018" sügismess on täies hoos (4)

"Ilu sõnum 2018" sügismess, mis toimub 12.-14. oktoobrini Eesti Näituste messikeskususes Pirita teel ja on suunatud professionaalsetele ilutoodetele ja teenustele, pakkudes ilu- ja tervise ning heaoluvaldkonna spetsialistile töövahendeid, ametirõivaid, koolitusi ja meistriklasse ning valdkonnapõhiseid uudiseid. Loomulikult on esindatud ka laiatarbekosmeetika ning lõpptarbijale suunatud tooted.

"Rohelist mõttelaadi toetav ja puhta koostisega kosmeetika on muutunud luksuskaubast ning kitsale sihtrühmale huvipakkuvatest nišitoodetest igapäevaseks valikuks. See tingis muutuse ka messihallides, kus juba teist korda räägime ilust tervise ja heaolu võtmes, kus toodete orgaaniline ja puhas koostis, tervisesõbralikkus ja keskkonnasäästlikus on must be. Veelgi enam – me ainult ei räägi, me näitame, anname proovida, arutleme," tutvustab korraldaja Katrin Pihela.

Lisaks on sel aastal avatud ka põnev meesteala, mis toob trendikad mehed massidesse ja avalikkuse ette. "Kuna naised ja mehed jäävad ikka olema erinevad, kui väga ka sugude vahelised piirid ei hajuks, siis on meestealal ja sinise täpiga tähistatud stendide juures esindatud spetsiaalsed meeste naha vajadusi arvestavad hooldustooted ning tutvustatakse just meestele suunatud protseduure," räägib korraldaja.

Vaata mahukat pildigaleriid ja videot toimuvast!