Terje inglitega suhtlemises lausa ekspert ning ta on kirjutanud ka paksu raamatu inglite teemal. Põhiline viis, kuidas inglitega suhelda, on läbi palvetamise. “Seda tehakse Jumalasse uskudes, oma meelt rahustades, häälestudes inglite lainele. Ma olen väga õnnelik, et ma inglitega suhtlema hakkasin."Foto: Jürgen Niit
Tele
12. oktoober 2018, 16:15

„Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ tuntud ingliterapeut Terje on näinud teispoolsust: esimest last sünnitades tundsin, et tahan surra! (3)

“See kogemus jääb mulle tõesti eluks ajaks meelde ja tänu sellele oli mul võimalik selgeltnägemise ja valgustamise tasemel kõrgemale minna. Aga selle tulemus on see, et ma ei karda surma,” räägib “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” üks osalistest, ingliterapeut Terje Möldri, uskumatuna kõlavast teispoolsuses käimise kogemusest. Terje käis läbi surmaväravate last sünnitades, kuid tänu vikatimehe lahkusele sai ta sealt taas maa peale tagasi tulla. Tänu sellele kogemusele on ta nüüd võtnud südameasjaks inglite tarkustega inimesi aidata.

“See kogemus jääb mulle tõesti eluks ajaks meelde ja tänu sellele oli mul võimalik selgeltnägemise ja valgustamise tasemel kõrgemale minna. Aga selle tulemus on see, et ma ei karda surma,” räägib “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” üks osalistest, ingliterapeut Terje Möldri uskumatuna kõlavast teispoolsuses käimise kogemusest. Terje käis läbi surmaväravate ära last sünnitades, kuid tänu vikatimehe lahkusele sai ta sealt taas maa peale tagasi tulla. Tänu sellele kogemusele on ta nüüd võtnud südameasjaks inglite tarkuste läbi inimesi aidata.

Küsimustele, mis saab inimesega pärast surma, kas elu pärast surma on olemas ja kas inimese hing jääb pärast füüsilise keha suremist alles, on inimesed vastuseid otsinud juba aastasadu. Osad inimesed, kes surmaga lähedaselt kokku on puutunud ning kelle süda mõneks minutiks löömise on lõpetanud, väidavad, et nemad kogesid seda, mis meiega pärast surma juhtub. Selline lugu on rääkida ka “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” osalisel, end ingliterapeudiks kutsuval Terjel.

Lugu sai alguse sellest, kui Terje 19-aastaselt oma esimest last sünnitama läks ning arstide arvates oli Terje laps liialt suur. Seetõttu hakati sünnitust varem esile kutsuma, kuid see ei õnnestunud. “Mulle mõjusid need ravimid juba allergiliselt, aga sünnitama ma ei hakanud. Mul oli juba valus ja õhupuudus tekkis sellest, et mu käed olid kanüüle täis. Ma mäletan tohutut valu, see oli suurem, kui ma suutsin ette kujutada ja see läks veel 30 korda hullemaks. Ma mõtlesin, et kõik, ma ei suuda enam! Ma tahan surra! Kohe läks kõik valgeks, nagu filmides näidatakse ja nii hea oli olla! Tunne oli selline, nagu ma oleks mina ise ja maailma kõige õnnelikum, nagu lapselik õnn, ilma maise raskuse, valu ja etteheiteta,” meenutab Terje kogemust, mis tal siiani nagu eilne päev meeles on.

Taevaväravate eest kaaluti hea- ja pahategusid

Terje sõnul oli algselt suremise kogemus üsnagi sarnane sellega, kuidas seda filmides ja raamatutes kirjeldatakse. “Mu silme eest käis kogu mu elu läbi, nagu vana film. Ma jõudsin mingile järgmisele tasandile, kus olid olendid, ma arvan, et need olid inglid. Mu elu võeti ette ja arutati selle üle,” kirjeldab meedium seda, mida teispoolsusesse edasi läinud hinge ees ootab. 

Edasi lugemiseks: