Printsess Eugenie Windsori lossi kabelisse astumas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. oktoober 2018, 13:59

Peiu sõnad printsess Eugenie'le: „Sa näed täiuslik välja!“ (8)

Täna veidi enne kella 14 Eesti aja järgi pandi Windsori lossi kabelis paari Elizabeth II pojatütar printsess Eugenie (28) ja ärimees Jack Brooksbank (32). "Sa näed täiuslik välja!" õhkas liigutatud peig, kui pruutkleidis mõrsjat nägi.
Printsess Eugenie Windsori lossi kabelisse astumas. Foto: Reuters/Scanpix
Pruutpaar altari ees. Foto: Reuters/Scanpix

Pruut kandis Peter Pilotto ja Christopher de Vosi disainitud kleiti ning Elizabeth II diadeemi, mida kaunistas võrratu smaragd. 

850 pulmalise seas olid mõistagi Elizabeth II ning teised kuningliku pere liikmed, aga ka meelelahutusmaailma koorekiht - supermodellid Naomi Campbell, Kate Moss ja Cara Delevingne, näitlejad Demi Moore ja Liv Tyler ning Robbie Williams abikaasa Ayda Fieldiga. Monarhi 97aastane abikaasa prints Philip oli samuti kohal. 

Õnnelik pruutpaar kirikust väljumisel suudlemas. Foto: AP/Scanpix

Tseremoonia lõppes Ühendkuningriigi hümniga "Jumal kaitse kuningannat". Mõrsja tegi oma vanaema poole sügava reveransi - ning siis alustasid vastabiellunud teed kirikust välja ja ühisesse ellu! Nagu ka prints Harry ja Meghan Markle otsustasid Eugenie ja Jack rõõmustada rahvast, sõites tõllaga läbi Windsori. Pärast laulatust oodati külalisi kuninganna korraldatud pidulikule lõunale. Õhtul toimub Eugenie vanemate korraldatud pidu Windsori lossi kuninglikus jahimajas.