Printsess Eugenie koos oma isaga, Elizabeth II keskmise poja prints Andrew'ga kirikusse saabumas. Foto: Ben Birchall
Inimesed
12. oktoober 2018, 13:07

VIDEO | Vaata printsess Eugenie'd kirikusse saabumas (1)

Printsess Eugenie ja tema isa, Yorki prints Andrew' saabusid Eesti aja järgi kell 13 alanud kuninglikule laulatusele 1977. aasta Rolls Royce Phantom VI-s, mis kuulub Elizabeth II-le.

Mõrsjarüü disainerid on ITV teatel Peter Pilotto ja Christopher de Vos. Pruudi kleit oli kolmurkse kaelaavaga, mis paljastas julgelt ka selga. Eugenie on öelnud, et ei kavatse peita oma arme - tal diagnoositi 12aastaselt selgroo kõverdumine ning talle tehti kaheksatunnine operatsioon. Pruudiloorist eelistas printsess loobuda, peas aga kandis oma vanaemalt Elizabeth II-lt laenatud diadeemi, mille trumbiks on võrratu smaragd. Jalga libistas printsess Charlotte Olympia kingad.

Vaata otsevideot kuninglikust pulmast!

Foto: Lilleneiude ja peiupoiste seas olid ka prints Williami lapsed George ja Charlotte. (PA Wire/PA Images)
Pruutneitsiks oli valitud Eugenie vanem õde printsess Beatrice. Foto: AP/Scanpix

Eugenie ja ärimees Jack Brooksbank valisid abiellumiseks Windsori lossi kabeli, kus tänavu mais pandi paari prints Harry ja Meghan Markle. Meghan ei üritanudki tänasel laulatusel endale tähelepanu tõmmata, vaid sisenes diskreetselt kõrvaluksest ning kandis tumesinist rüüd, mis on pärit tema lemmikmoemajast Givenchyst. Prints Williami kaasa Catherine eelistas efektset Alexander McQueeni moemaja kleiti. Meenutagem, et kummagi pruudirüü oli pärit just nendest moemajadest. 

Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: AP/Scanpix

850 pulmalise seas on kuningliku pere liikmed, aga ka sellised staarid nagu Demi Moore, Naomi Campbell, Kate Moss ja Robbie Williams. Mõrsja ema tiivulise kübara on irvhambad jõudnud juba Harry Potteri lendluudpalliks tituleerida!

Mõrsja ema Sarah Ferguson kirikusse saabumas. Foto: AP/SCanpix