Inimesed

Keira Knightley kinnitab, et ta ei tahtnud hertsoginna Catherine'i häbistada (9)

LISA KOMMENTAAR

Sara Gavin28. jaanuar 2020, 15:37
This is the reality of the world and we can't say that this is wrong because it's natural. However, women empowerment is not only the solution to improve the society we all have to take steps with each other and aware all the people that women are also a part of our society. https://britishcoursework.com/do-my-coursework
huvitav-huvitav15. oktoober 2018, 12:48
kas see keira siis teeks kohustuslikuks oma emotsioonide ja üleelamiste täieliku avalikustamise? usun, et paljud ja ilma temasuguste ajupesuta veelgi rohkemad - eelistavad intiimsed hetked ja sündmused (ka siis, kui need osutuvad ebameeldivaks) jättagi intiimseks. mul on neist kõik-avalikuks tšikkidest kahju, nende tundeilm on nähtavalt lamendunud.
ütles siis ütles14. oktoober 2018, 11:25
ei pea ju hakkama TEMA iga sõna kallal uuristama. Meeldib ühe kuulsa näitleja sotsiaalmeedias avaldatu: ma olen ka inimene, ka mina satun olukordadesse, kus ehk oleks saanud paremini mõelda, öelda, käituda. - Ehk ärge olge nii kriitilised. Keira on ju siiski kordumatu oma isiksuse kauniduses, vähemalt seda suurel määral.
yr13. oktoober 2018, 19:06
Ta tahab väita, et tema sünnitused on kuidagi tõelisemad. Mina oleksin ak saanud mõned tunnid hiljem astuda ajakirjanike ette. Tüte sünnitused sarnanevad ema sünnitustele. Kui veab, siis pole ei roed ega okset. Veri on paratamatu, aga kas sellest siis sugulastele pilte tehakse? Et oh kuidas ma kannatasin, tundke kaasa. Veri koristatakse ära, emakook ka ja teed ennast korda ja naudid. Selline eliidiviha on inimesel, et ei tohi olla kerget sünnitust, siis saad süpüdistuse sellles, et sul on meeskond taga. Minu sünnitused olid suhteliselt kerged. Valu aeg, kus millelegi keskenduda ei saanud, kestis ehk 4-6 tundi. Kõigil kolmel korral. Eelnev valu ei lähe arvesse, sest selle kõrvalt sai teha teisi toimetusi.
lugedes jäi jah mulje, et süüdistab või tahtis lihtsalt pildile saada13. oktoober 2018, 14:28
ja nüüd siis seebiooperi teine vaatus
?13. oktoober 2018, 12:03
Juula Juurakust13. oktoober 2018, 12:01
No ei ole see mimm summa aru saanud, et erinevus ei olene sugugi ainult kultuurist, ika suuresti inimese individuaalsusest - ühtedel kulgeb sünnitus kergemini, teistel raskemini ja kellel isegi surmaga lõppev, aga ka inimese enda sisemaailmast, et kui minul läks nii, siis peaks ka teistel just niisamuti olema, kui ei ole, on see ebareaalne.
Ah mine metsa13. oktoober 2018, 20:25
Kate on alati raseduse alguses peidus olnud, sest tal nii paha olla. Kui pärast sünnitust kiiresti välja tuli, ju läks kergelt.
Mõtlik13. oktoober 2018, 11:38
Päriselu seebiooperi tipud! Draama...