Keira KnightleyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. oktoober 2018, 10:00

Keira Knightley kinnitab, et ta ei tahtnud hertsoginna Catherine'i häbistada (9)

Keira Knightley kritiseeris tütrele pühendatud essees hertsoginna Catherine'i klantsivat sünnitusjärgset välimust. Tema ise oli ihult ja hingelt lõhki rebitud. Nüüd aga väidab näitlejatar, et ei tahtnud prints Williami kaasat häbistada.

"Uhkuse ja eelarvamuse" täht kirjeldas raamatus "Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)", kuidas Kate Middleton oli juba seitse tundi pärast tütar Charlotte'i sündi astunud fotograafide ette, kõrged kontsad all ja naeratus näol, otsekui polekski ta alles äsja pidanud võitlust elu ja surma peale. Keira väitel näitas hertsoginna sellist nägu, mida maailm tahab näha. See aga olevat ebarealistlik. Sünnituse reaalsus - valu, veri, roe, hormoonide ja tunnete möll - oli otsekui olematuks tehtud.

Nüüd aga kinnitab Knightley, et tema eesmärk polnud Kate'i häbistada. "Minu meelest on väga huvitav, et meedia teatavad osad on - ma ei ütle, et sihilikult - minu jutu mõtet ja sõnastust valesti tõlgendanud," ütles näitlejatar oma uue filmi "Colette" Londoni esilinastusel.

"Minu kommentaarid räägivad meie kultuurist, mis naiste eri tõdesid vaigistab ning sunnib meid kõiki peitu," lisas Knightley. "Ma kohe päris kindlasti ei häbistanud kedagi, vastupidi."