Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. oktoober 2018, 09:54

Täna altari ette astuv printsess Eugenie: „See oli armastus esimesest pilgust.“

Printsess Eugenie rääkis pulmade eelõhtul eetrisse jõudnud intervjuus, et tahaks suurest armastusest lausa jooksujalul altari ette tormata. Prints Andrew' noorem tütar pannakse Jack Brooksbankiga paari täna Windsori lossi kabelis.

Elizabeth II pojatütar (28) kinnitas, et armus Brooksbanki (32) esimesest pilgust. Prints Andrew' ja Sarah Fergusoni noorem tütar leidis armastuse 2010. aastal Šveitsis suusapuhkusel.

"Me suusatasime Šveitsis ühe sõbra juures ja mina nägin sind esimesena, eks?" rääkis tekiilatöösturist Jack intervjuus Eugenie poole vaadates. "Ja me lihtsalt vaatasime teineteisele pärani silmi otsa."

"Jah, ja mina mõtlesin: "Kui tobe müts!" ... ja siis ma mõtlesin: "Kes see on?", ja siis ta tulid ja andsid mulle kätt ja ma läksin täiesti sahmi," meenutas Eugenie. Printsess helistas juba samal õhtul oma emale ja rääkis, et on ühe toreda poisiga kohtunud.

"Mäletan, et mul oli tunne: "See kutt meeldib mulle nii-nii väga, ma tahan, et ka mina talle meeldiksin ..." rääkis Eugenie. Tema sõnul oli Jack talle hüvastijätuks laialt lehvitanud otsekui kojamehega tõmmates. "Ja siis ma sain aru, et jaa, ma meeldin talle!"

Brooksbank nimetas oma mõrsjat eredaks valguskiireks. Eugenie omalt poolt ütles, et Jack on täpselt selline mees, kellle poole saab peol pöörduda, kui sul kellegagi rääkida pole ja sa oled juba paanikasse sattunud. "Ta tekitab kõigis sellise tunde, et sa oled eriline."