Kanye Westi sürreaalne kõne lõi isegi president Trumpi pahviksFoto: Vida Press
Inimesed
11. oktoober 2018, 21:55

„See oli alles midagi...“ Kanye Westi monoloog Valges Majas jättis isegi Trumpi sõnatuks (24)

Räppar Kanye West, kes on viimasel ajal end suure president Trumpi fännina näidanud, kutsuti Valgesse Majja presidendiga vestlema. Ootamatu tiraad, mis vahepeal pea seosetuks muutus, jahmatas isegi meelelahutusmaailmas palju näinud presidenti.

„See oli alles midagi... See oli tõepoolest midagi,“ kostis Trump pärast Westi monoloogi lõppu. 10 minutit kestnud roppustega täidetud kõne jooksul rääkis räppar muu hulgas, kuidas tal diagnoositi ekslikult bipolaarne häire, kui ebatavaliselt kõrge on ta intelligents ning et tal on magamatusest tingitud varane dementsus. „10 aasta pärast ei pruugi ma äkki enam oma poja nimegi mäletada!“ ahastas muusik.

Lisaks avaldas ta ülevoolavalt toetust presidendile ning kinnitas, et 2020. aasta valimistel ta austusest Trumpi vastu temaga ei konkureeri, kuid 2024. aastal mõtleb kandideerimisele küll. „Ta poleks eales arvanud, et selline hull ema****uja nagu Kanye West võiks teda toetada!“ sõnas West Ovaalkabinetti kogunenud reporterite ja kuulajate ees.

Räppar tutvustas presidendile ka oma leiutist - uutmoodi lennukit, mis lendavat vesiniku jõul. Kanye arvates peaks selline olema tuleviku Air Force One ehk presidendi lennuk.

Kanye tutvustab presidendile uutmoodi lennuki prototüüpi Foto: Reuters/Scanpix

Põgusalt rääkis West ka kriminaalkaristusi puudutavast seadusandlusest - teema, mille raames president Trump ta üldse Valgesse Majja kutsus. Kanye sõnul peab USA karmi läbiotsimis- ja vangistuspoliitika asemel „keskenduma armastusele“.