Pääru OjaFoto: TEET MALSROOS
Tele
11. oktoober 2018, 20:47

VAU! Pääru Oja saab omale välismaise agendi! (1)

Näitleja Pääru Oja tunnistab ETV „Ringvaates” naljatledes, et on raisku läinud, sest temast sai isa, Tõnu Oja, jälgedes näitleja. 11 aastat tagasi „Tähelaeva” saates ütles isa, et talle meeldiks kui poeg sama elukutset ei valiks. Läks aga vastupidi. „Läks raisu või hukka see poeg ka,” muheleb nüüd Pääru diivanil.

Hoolimata arvukatest filmirollidest, pole enesetõestamise tung aga noorel näitlejal kuhugi kadunud. „Ma arvan, et isegi Ita Everil on see veel sees siiski, et ma pean ikkagi täna tõestama, et olen veel vormis,” selgitab mees.

Lisaks äsja linastunud EV100 raames valminud filmile „Põrgu Jaan” teen näitleja kaasa veel mitmes filmis, näiteks Eesti-Islandi koostööna valinud filmis „Mihkel”, ühes Lapimaal filmitud filmis ning suvel linastuvas filmis „Nägemist NSVL”.

Nagu sellest kõigest oleks veel vähe, on mees üks vähestest eestlastest, kes on välismaalt saamas endale päris oma agendi. „Mingisuguse esimese castingu tegin ma ka ära, aga ilmselt ma seda rolli ei saa,” jääb mees tagasihoidlikuks. Kuigi ta hoiab pöidlad, tunnistab ta, et tema inglise keel ei ole selleks piisavalt hea. „Kuigi meie inglise keel on parem kui soomlastel, selline rallisõitja aktsent on ikka,” lõpetab mees intervjuu.