Dolph Lundgren Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
11. oktoober 2018, 16:30

Dolph Lundgren paljastas, millise kuulsa naisega ta grupiseksis osales (1)

Madinafilmide superstaar Dolph Lundgren ei häbene oma kirevast intiimelust rääkida.

60aastane staar ("Rocky IV") paljastas, et kui ta 1980. aastatel amatsoonliku Grace Jonesiga kurameeris, käis tema voodist läbi päris palju teisi naisi. Vahel harrastasid tema ning hitist "Slave to the Rhythm" tuntud laulja, modell ja näitleja Grace grupiseksi.

"Seda [grupikat] juhtus aeg-ajalt, kas siis Grace'iga koos või ilma temata," avameelitses rootsi musklimees The Sunile. Dolphi sõnul võis grupiseks teda väga kurnata. "Vahel tõi ta mõne sõbratari koju kaasa ja siis ma pidin hommikul tööle minema ja nii edasi. Ma ütlesin, et kõige rohkem oli neli-viis naist. Teoreetiliselt on see kihvt, aga kui pead hommikul üles tõusma ja Sylvester Stallone'iga võitlema, siis polegi nii tore."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grace Jones (@gracejonesofficial) on

Dolphi ja temast kümme aastat vanema Grace'i suhe sai alguse, kui rootslane lauljanna turvameheks sattus. Grace sebis noorele kallimale KGB ohvitseri rolli  Bondi-filmis "A View to a Kill", kus ta ise kehastas May Dayd.

Ent kui Lundgren sai kurjam Ivan Dragona kuulsaks, lõi armusuhe vankuma. "Lugu oli nii, et kui ma ["Rocky IV" esilinastusel] Grace'i kallimana kino poole astusin, üritati mind eest ära ajada, et Grace'ist fotosid teha. Ja kui ma 90 minutit hiljem kinost väljusin, taheti hoopis mind pildistada."