KIHLUSPORTREE: Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank teatasid kihlumisest tänavu jaanuaris. Nende armulugu sai alguse 2010. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. oktoober 2018, 15:25

Philip ja Camilla boikotivad printsess Eugenie pulma? (1)

Homme abiellub Windsori lossi kabelis  Elizabeth II keskmise poja prints Andrew' tütar printsess Eugenie. Monarhi abikaasa Philip pidavat alles hommikul teada andma, kas ta osaleb pulmas.

97aastane Philip on eakas ja põdur, kuid prints Harry maikuises pulmas oli ta vapralt kohal. Seetõttu käivad jutud, et tema soovimatus printsess Eugenie ja alkoholiärimees Jack Brooksbanki laulatusel osaleda tuleneb pruudi emast.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Prints Andrew' eksabikaasa Sarah Ferguson ehk Fergie on kuningakojal aastakümneid pinnuks silmas olnud. Mõni kuu pärast abielu purunemist, 1992. aasta augustis avaldas Briti kõmuleht fotosarja, kus Fergie rinnahoidjata päevitas ja finantsnõustaja tema varbaid lutsis. Skandaale on tal olnud teisigi. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Troonipärija prints Charlesi abikaasa Camilla on avaldanud kahetsust, et ta peab laulatusest töökohustuste tõttu eemal viibima. Kuid kurjad keeled räägivad, et ta võiks oma külaskäigu Šoti väikekooli vabalt edasi lükata. Põhjus peituvat Camilla halvades suhetes nii Fergie kui ka Andrew'ga. Viimasele heitvat ta ette vähest toetust ajal, mil prints Charles Diana surma järel Camillat õukonna liikmeks teha soovis, kuid kuninganna kuidagi vedu ei võtnud.