Inimesed

Naisi käperdanud Schwarzenegger: „Astusin korduvalt üle piiri.“ (11)

LISA KOMMENTAAR

Salliv eesti12. oktoober 2018, 08:19
Ootan huviga millal kaevatakse päevavalgele Arnold Schwarzeneggeri lasteaias olevaid käperdamisi!!!
12. oktoober 2018, 01:00
Naine kukub libedal jääl maha pead viis meetrit kaugele minema. ei mingit abi ka ära osuta muidu käperdasid ja 7m karjud head naistepäeva ja paned lilled maha.
11. oktoober 2018, 15:52
Mis probleem selle naiste katsumisega tänapäeval on? Flirtida ka enam ei või? Naisi ka ei või katsuda? Aga kui kaks savi-venda usast tite ostavad siis probleemi pole.
ei aru saa...11. oktoober 2018, 15:31
Arnold Schwarzenegger käis naisi "käperdamas"? Kas tõesti käivad mehed naisi "käperdamas"?
Tolerast12. oktoober 2018, 08:42
No,nii heal arvamusel endast ja madala IQ need #Me Too esindajad ongi kui kogu elu unistavad,et kõik mehed,eriti kuulsused tahavad just neid pidevalt käperdada!Kuulge milal te viimati peeglisse vaatasite?
Poni11. oktoober 2018, 13:23
Sellisele mehele ajasid tuhanded naised ise kätt püksi
ei ole sa kuskil11. oktoober 2018, 13:00
Tiit11. oktoober 2018, 11:23
Usun, et sellel ajal kui Arnold näitleja oli sumisesid naised tema ümber nagu kärbsed.
ww11. oktoober 2018, 11:21
Mineviku sündmuste kohta tuleb ikka arvestada mineviku olukorda. Seadusi uuendatakse ka pidevalt, aga omas ajas kehtivad ikka vastava aja seadused.
Muidugi ei ole õige käituda ahistavalt, kuid kas tagantjärgi mõistetakse neid vorme õigesti.
Praegu on kombeks kõigil kallistada, vahest kümne aasta pärast süüdistab keegi näiteks Junkerit, kes on superkallistaja, aga miks mitte ka Merkelit, Rõivast, Ratast ja teisi ahelkallistajaid ahistamises.
vvv11. oktoober 2018, 11:43
ärgem nüüd ikka mehi nii rumalaks ka peame, enamik mehi siiski ei ahistanud naisi ka minevikus, küllap saadi ka siis aru, kui üle piiri mindi. See pole mingi vabandus, et minevikus olid muud kombed, ei olnud ahistamine naiste jaoks meeldiv siis ega ka praegu
ww11. oktoober 2018, 19:00
Mõte on selles, et ahistamise sisu muutub aja jooksul. Oli aeg, mil naine ei tohtinud saatjata mehega ühes ruumiski viibida. Kui ta seda siiski tegi, siis rikkus ta etiketti ja ta ei saanud puhtformaalselt kedagi süüdistada. Tänasel päeval on võimalik teha olematutest olukordadest lausa fotosid, st kombineerida erinevad situatsioonid kokku. Niisiis, kuigi praegu on väidetavalt absoluutne naisõiguslik vabadus teha kõike, mis pähe tuleb, siis - erinevalt minevikust, kus naised pidid jälgima, et nad ei tekitaks ebasobivat situatsiooni, peavad olukorda silmas pidama just mehed, sest naised oskavad süüdistada ja avalik arvamus on valdavalt nende poolel või on vähemalt võimalik keerata kõvera sarvena nende kasuks.Maailma jälginuna julgen seda naisena välja öelda. Taaveti laulus (ja Taavetit peetakse targaks ja õiglaseks valitsejaks) on: "Ja ma leidsin, mis on kibedam surmast: naine! Ta on otsekui püünis."