Selena Gomez Foto: AP/Scanpix
Inimesed
11. oktoober 2018, 09:45

Vaimselt kokku varisenud Selena Gomez viidi psühhiaatriahaiglasse (5)

Lauljatar Selena Gomez on kahe viimase nädala jooksul juba kahel korral haiglasse sattunud. Viimasel korral tabas teda TMZ andmetel emotsionaalne krahh.

Väljaande andmetel on Selena praegu psühhiaatriakliinikus. Allikate sõnul tabas esimene emotsionaalne murdumine 26aastast lauljat septembri viimasel nädalal. Naine tundis end neerusiirdamise tõttu nõrga ja emotsionaalsena, valgevereliblede arv tema kehas olnud väga madal. Siis viis pereliige ta Cedars-Sinai haiglasse Los Angeleses. 

Paari päeva pärast sai ta haiglast välja, kuid pidi möödunud nädalal taas haiglasse minema, sest madal vereliblede arv püsis. Pisut pärast haiglasse saabumist nõudis Selena, et teda lastaks koju, kuid arstid ei lubanud seda. Väidetavalt läks lauljatar siis endast välja ning üritas endalt tilgutit eemaldada.

Praegu on Selena psühhiaatriahaiglas ning saab ravi. Ajakirja People allika andmeil saab poptäht dialektilist käitumisteraapiat - selle eesmärk on tuvastada negatiivse mõtlemise ja käitumise mustrid ning neid muuta.