Inimesed

Näitleja Robert Annus võitles depressiooniga: olin iseendaga pahuksis (4)

LISA KOMMENTAAR

eestimees11. oktoober 2018, 16:32
Kuidas üldse saab selline asi tekkida mehel, kel on naine ja laps?Ma saan aru, et minul on midagi sellist, olen ka 34.a, pole naist, pole last.Väga nõrgad inimesed ikka tänapäeval.
Inimene7. detsember 2021, 14:38
Depression võib tekkida igas eas. See ei tulene mitte oma "füüsilises staatuses", see tuleneb "emotsioonaalsest ja vaimsest staatusest". Naine ja laps võib olla, aga see ei tähenda seda, et isiklikus perspektiivis ei oleks probleeme, vähemalt on hea see, et praeguseks on inimene taas okei. (Ma alles nüüd näen seda artiklit.)
Hm11. oktoober 2018, 11:15
Mingi moe teema vist uus tekkinud noortel näitleja hakatistel. Paar päeva tagasi Aaslaid, nüüd Annus, kes järgmiseks? Vägisi armsaks ei saa, ei teki kaastunnet. Seenelisel oli ka raske lapsepõlv, ikka ei meeldi ta rahvale.
Hmile11. oktoober 2018, 13:44
Ei ole ainult näitleja hakatistel. On ka täiesti tavalistel inimestel. Sul endal on ülimalt vedanud, et ei ole pidanud seda läbi elama. Kui on tunne, et ei taha midagi teha, kedagi näha jne. Samas pead olemas olema ja teisi nägema ja suhtlema. Palun ärge mõistke hukka neid, kel on olnud raske ja selle seljatanud. Kõik ei ole tugevad ja paksu nahaga, kahjuks!