Kristel Aaslaid Foto: Robin Roots
Tele
9. oktoober 2018, 20:10

AUS ÜLESTUNNISTUS! Kristel Aaslaid: „Ma vihkasin iseennast!” (28)

„Ma vihkasin iseennast, ma ei tundnud ennast enda nahas hästi. Tundsin ennast hästi tühise ja kasutuna,” tunnistab muusik ja näitleja Kristel Aaslaid Kanal2 „Reporterile” antud intervjuus.

„Mulle ei meeldinud mu välimus ja tänu sellele ei meeldinud mu käitumine. Mul oli tohutu esinemise- ja tähelepanuvajadus. Tohutu tung, et ma pean välja paistma,” meenutab Aaslaid aastate taguseid hetki.

Kodus hoidis ta pigem omaette, kuulas tol ajal emo-rokki, mis aitas tal ennast veel kurvemana tunda. „Ma tahtsin seda täiega tunda, see aitas. Mulle meeldis väga üksi olla, sain siis oma kurbuses kümmelda,” on naine aus. „Nutsin tihti, suutsin ennast ise kurbadesse kohtadesse mõelda, aga ma ei näidanud seda välja. Vanemad ilmselt ei saanud aru, isegi kui nad midagi küsisid, viisin teema mujale,” räägib Aaslaid.

Aaslaid tunnistab, et sai ühel hetkel aru, kui kerge oli kogu selle kurbuse ja masenduse sees olla, sest negatiivsust tuli uksest ja aknast.

„Sa võid olla teatud kurbusest sõltuvuses. See on väga sõltuvust tekitav. Kuuled kurba muusikat ja siis sa nutad. See kõik on eraldi maailma. Sa ei oskagi maailma positiivselt näha, sa nokib välja need asjad, mille üle kurbust tunda,” kirjeldab Aaslaid seda maailma.

Nüüd oskab ta juba teadlikult positiivne olla. „See tunne, et keegi ei taha sind, sa pole kellelegi oluline, kui sa oled suhtes kellegagi, siis seda on väga raske tunda, sest keegi ütleb koguaeg sulle, et sa oled talle oluline,” tõdeb naine, et armastav kaaslane aitab väga kaasa.

„Mul on ägedad sõbrad, äge elukaaslane, ägedad vanemad, õde ja vend. Ma ei saa arvata, et ma olen tobe kui mul on nii palju ägedaid inimesi ümberringi kes hoolivad. Kui ma oleks kõik see, mida ma ette kujutan, et ma olen, siis need inimesed ei oleks mu ümber ju,” mõtiskleb naine.

Aaslaid julgustab kõiki mõtlema positiivselt ja ütleb, et maailmas on nii palju inimesi, kes on valmis sind vastu võtma just sellisena, nagu sa oled. „Sa pead võitlema enda eest!” jääb ta positiivseks.