Inimesed
9. oktoober 2018, 18:09

TFW 2018 | Vaata ja hääleta! Kas Kristel Kuslapuu on sinu lemmik?

Kristel Kuslapuu uue kollektsiooni inspiratisoon pärineb sügavatest saladustest, foobiatest, sotsiaalsetest hirmudest ja draamadest, flirtides samal ajal suurte vormide, julgete värvide, unikaalsete mustrite ning provokatiivsete sõnumitega.

Nagu ka eelnevates kollektsioonides, loob Kristel uue kollektsiooniga moodi läbi iroonia ja klišeede, mis ei pea õigustamiseks ja enese mugavalt tundmiseks valima endale sugu.

Kristeli loodud kudumid valmivad käsitööna ning nende valmistamisel on kasutatud alpaka-, kaameli-, kitse- ja lambavilla.

Kristel Kuslapuu on tegelenud moedisainiga alates aastast 2009 ning aastal 2017 lõpetas ta Eesti Kunstiakadeemia moekunsti eriala. Ta on end täiendanud Stockholmis ja olnud praktikal Rootsi ühes juhtivas kontseptuaalses moebrändis Back. Kristel on osalenud Tallinna, Riia, Kiievi, Londoni ja New Yorki moenädalatel ning olnud ka varasemalt Kuldnõela nominent.

2015. aastal võitis Kristel Kuslapuu ERKI Moeshow peaauhinna. Kristeli looming on pälvinud rahvusvahelist tähelepanu sellistes väljaannetes nagu Vogue Italia ja One Magazine.