Inimesed
10. oktoober 2018, 10:56

TFW 2018 | Vaata ja hääleta! Kas Inga Vatsk-Laasner on sinu lemmik? (4)

I V L on Inga Vatsk-Laasneri omanimeline kaubamärk, mis on loodud realiseerima disaineri enda personaalseid visioone moes. 2017. aasta sügisel lansseeritud moemärk on eelistanud minna teed, kus ei raamistata end ühe või teise hooaja või kollektsiooniga. I V L limiteeritud autorilooming ei sõltu kellegi nõudmistest ega turu ootustest, on aeglaselt loodud kvaliteetne mood ja usub teadlikku tarbimisse.

Inga pikaajaline modelli -ja stilistitöö, põhikohaga finantsjuhtimine ja öösiti DJ-tamine on põhilised mõjutajad vormiliselt lihtsa, kuid ideelt luksusliku käekirja väljatöötamisel. Puhta joonega lõigetest kumab mõjutusi tänavamoest, nõukogudeaegsetest veidrustest, pidudest, kunstist, muusikast, Setumaa metsadest ja pikkadest autotrippidest Itaaliasse.

Kollektsiooni põhivalikus on kleidid, mitteklassikalised kostüümid, mõnusad pusad ja pusakleidid ning bomberid. Uute toodetena on lisandumas hooajatud ja kerged oversize-suuruses vateeritud jakid. Lõviosa brändi toodetest on ainueksemparid ja esialgu saadaval piiratud koguses, vaid vähesed esemed leiavad tootmise väikeseeriana.