Kuulus paar 2007. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. oktoober 2018, 14:15

Tina Turner tunnistab, et noor abikaasa kinkis talle neeru (1)

Tina Turner kirjutab peatselt ilmuvas elulooraamatus, et talle tehti mullu Šveitsis neerusiirdamine. Doonoriks oli 78aastase superstaari abikaasa.

Kirjastus Penguin avaldas laupäeval Turneri autobiograafiast katkendeid. Staar seletab raamatus "Tina Turner: My Love Story", et ta kannatas neeruhaiguse all. 2016. aastaks olid neerud läbi - nad töötasid lauljanna sõnul vaid 20% ulatuses ning seisund halvenes kiiresti.

Tina oli enda sõnul vapustatud, kui abikaasa Erwin Bach talle oma neeru pakkus. "Ma ei suutnud seda toona uskuda ning aeg-ajalt ei usu ikka veel," kirjutab Turner, kes abiellus endast 16 aastat noorema Saksa muusikaärimehega 2013. aastal pärast pikka romaani. "Kui Erwin oma tulevikule mõtles, mõtles ta minule," on lauljanna liigutatud. ""Minu tulevik on meie tulevik," ütles Erwin mulle."

Milline kontrast võrreldes Turneri noorusaegadega. Tina kirjeldab ajakirja You intervjuus, kuidas ta 22aastasena abiellus muusik Ike Turneriga. Pulmad toimusid Mehhikos Tijuanas, pulmaöö aga tuli noorukesel pruudil veeta lõbumajas, kus Ike sundis teda seksišõud vaatama.