Foto: Pixabay.com
Müstika
8. oktoober 2018, 14:08

KINGITUS POLITSEILE! Narkoärikad filmisid kogemata end kuritegu sooritamas (13)

32aastane Paul Reilly ja 34aastane Michael Martin ei osanud kahtlustadagi, et kui nad viisid ellu enda plaani umbes 3000 naela väärtuses narkootikume Perthi vanglasse smugeldada, jälgis nende iga liigutust veel üks terane pilk. See polnud aga kõik – kogu roim võeti ka linti!

Nimelt olid šotlased ette valmistanud plaani, mis nägi ette mõnuainete vanglasse toimetamist drooni abil, kirjutab Edinburgh News. Kogemata olid mehed aga sisse lülitanud drooni kaamera ning selle lausa salvestama pannud. Käpardlikkus ei lõppenud seal ning masina valvas silm suutis 18 minuti jooksul lindile jäädvustada nii mõlema mehe näod, nende majanumbri kui ka auto.

Salvestis sattus politsei kätte siis, kui droon Perthi vangla õuele potsatas. Videot analüüsides tunti mõlemad mehed ära, kuna nood on varemgi seadusesilmade huviorbiiti sattunud, Reilly on varasemalt ka vanglas aega veetnud. Mõlemat meest karistati vabadusekaotusega – Martin peab trellide taga veetma ühe aasta, Reilly oma korduva seaduserikkumise tõttu aga kauem, tervelt 33 kuud.

Prokuratuuri esindav Michael Sweeney kommenteeris: „Kui jagataks välja auhindu kõige käpardlikumale režissöörile, võidaksid selle tiitli justnimelt süüdistatavad.“