Marta Laan - NettaFoto: Robin Roots
Tele
7. oktoober 2018, 22:09

BLOGI, GALERII JA VIDEOD | „Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldse hooaja esimese saate võitis Sepo Seeman! (68)

Populaarne meelelahutussaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ tõi täna õhtul ekraanile kuldse hooaja esimese osa, mille võitis Sepo Seeman Güntherina! Lava vallutas läbi aegade kõige vingem koosseis – imekaunis Liis Lemsalu, legendaarne Tanel Padar, võluv Saara Kadak, humoorikas Sepo Seeman, armastatud Nele-Liis Vaiksoo, sarmikas Ott Lepland, särav Marta Laan ja alati rõõmsameelne Lauri Liiv.  

Kui esimeses saates kehastusid näitlejad-lauljad kehastama erinevaid artiste, nende seas Netta, Tarkan, Sünne Valtri, Liis Lemsalu, Uudo Sepp, Günther, Jedward ja Billy Idol, siis teises saates tuuakse lavale veel säravamad ja humoorikamad esitused. Ott Lepland kehastub Panjabi MC-ks, Nele-Liis Vaiksoo Estiniks, Tanel Padar teeb Silent Circlet, Saara Kadak D Gäni ja Sepo Seeman Mart Helmet, Mart Laan kehastub Whitney Houstoniks ja Lauri Liiv Ilves Sistersiks. Liis Lemsalust saab Eleni Foureira.  

Tabeliseisu juhib hetkel Sepo Seeman 55 punktiga, kelle kannul on kohe Ott Lepland 54 punktiga, neile järgneb Saara Kadak 39 punktiga ja kannul on kohe Liis 33 punktiga. Lauri, Nele-Liis, Marta ja Tanel valmistuvad tabeliseisu pea peale pöörama.

Vaata järgi esimese saate etteasteid: 

Ott Lepland – Uudo Sepp „Võitmatu“



Liis Lemsalu – Sünne Valtri (Patune Pool) „Tahan ma“

Saara Kadak – Liis Lemsalu „Püüab meid“



Tanel Padar – Billy Idol „White Wedding“

Marta Laan – Netta „Toy“

Lauri Liiv – Tarkan „Kiss Kiss“


Sepo Seeman – Günther "Ding Dong Song”

Nele-Liis Vaiksoo – Jedward „Lipstick“

22:22

Ja ongi kuldse hooaja esimene saade läbi! Loodame, et järgmine tuleb veel meeleolukam.

22:20

Järgmises saates parodeeritakse: Tanel - Silent Circle, Marta - Whitney Huston, Nele-Liis - Estin, Lauri - The Ilves Sisters, Liis - Eleni Foureira, Saara - D Gän, Ott - Panjabi MC, Sepo - Mart Helme

22:09

Ja saate võitis SEPO SEEMAN!

Sepo Seeman - Günther (Robin Roots)
22:08

Ja konkurentide punktid: Marta annab 5 punkti - Sepole, Lauri annab punktid Sepole, Liis annab punktid Saarale, Saara Liisile, Sepo Otile (et ei peaks uuesti lavale minema), Ott Saarale, Nele-Liis Sepole, Tanel Otile.

22:04

Andruse punktid:
4 - Tanel
5 - Nele-Liis
6 - Lauri
7 - Saara
8 - Liis
9 - Marta
10 - Ott
12 - Sepo

22:03

Valteri punktid:
4 - Tanel
5  - Liis
6 - Lauri
7 - Saara
8 - Sepo
9 - Marta
10 - Nele-Liis
12 - Ott

22:01

Tanja punktid: 
4 - Marta
5 - Tanel
6 - Liis
7 - Nele-Liis
8 - Sepo
9 - Lauri
10 - Saara
12 - Ott

21:59

Olavi punktid: 
4 - Marta
5  - Saara
6 - Nele-Liis
7 - Tanel Padar
8 - Lauri
9 - Liis
10 - Ott
12  - Sepo 

21:57

Aeg hindamiseks!

21:40

Valter: mulle väga meeldib see, et muusika- ja meelelahutusmaailmas sa õpid iga päev midagi uut. Oli täitsa meeldiv üllatus.

21:40

Tanja: mulle ikka väga meeldis. Hästi imelik külgetõmbejõud toimus. Laval toimusid muud asjad, aga vaatasin ainult sind. Kuidagi toimis väga hästi. 

21:39

Olav: Billy Idoli moodi sa nägid muidugi välja täitsa kõvasti. Kui sa esitasid, siis oma näogrimasse tegid ka nagu tema. 

21:38

Andrus: mul on hea meel, et sa julgesid tulla veel kaheksaks-üheksaks numbriks end otsima, avama ja uurima. Väga hea oli Billy Idol, aga see on üldiselt su enda ampluaa.

21:36

Billy Idol ei ole mu meelest Padarile ei vokaalilt ega välimuselt mingisugune väljakutse.

Tanel Padar - Billy Idol (Robin Roots)
21:32

Tanel Padar kehastub Billy Idoliks, kelle imidž rokkarile juba noorena meeldis.

21:21

Tanja: energia, millega laval keksisite, oli täiesti olemas. Lugu on nagu on, koreograafia on ka nagu on, aga energia jõudis minuni kohale. Jõuluetendustele võiks teid tellida lastele.

21:20

Olav: seekord pole üldse mul muret, sest ma olen seda numbrit esimest reast vaadanud ja see oli täpselt samasugune pöörane ja hullumeelne. Lahe, et kaks daami panid nii, nagu torust tuli.

21:20

Andrus: sa pole viie aastaga üldse vanemaks jäänud. Tore, et oled jälle meiega. Punktide panemine osutub täiesti mõttetuks. Oled fantastiline.

21:19

Valter: ikka räägitakse, et naisterahvastel on mehi palju raskem teha, aga see pole üldse tõsi, te olite väga testosterooni täis.

21:19
Loe rohkem