Disainer Svetlana Puzorjova moeloomingFoto: STINA KASE
Inimesed
7. oktoober 2018, 22:05

Tallinn Fashion Week leiab aset 17.-20. oktoobril Kultuurikatlas 

TFW 2018 | Sügiskollektsiooniks ammutas disainer Svetlana Puzorjova inspiratsiooni naistelt, kes tegelevad ratsaspordiga

„Simplicity is the ultimate form of sophistication" – Leonardo da Vinci. Svetlana Puzorjova, BRAND NO.8 looja, on disainiga tegelenud juba kaheksa aastat ning alates aastast 2014 teeb ta koostööd kaubamärgiga Denim Dream, mis on andnud talle võimaluse oma ideede teostamiseks.

Soovides oma klientidele pakkuda midagi enamat kui lihtsalt ostlemine, avati eelmise aasta oktoobris Tallinnas unikaalne naisteriiete butiik nimega BRAND NO.8 ning salong-ateljee ATELIER NO.8 aadressil Pärnu mnt.42/Hariduse13. Tegemist on uue ja moodsa kohaga naistele, kus on võimalik nii ostelda kui ka uut infot ja muljeid hankida.

Disainer Svetlana Puzorjova  Foto: STINA KASE

Svetlana suhtub riidedisaini kui kunstivormi ning arvab, et hoolimata sellest, millises valdkonnas kunstnik tegutseb (maalib, loob muusikat, teeb skulptuure või kokkab), siis kunsti loomisega on tegu ainult juhul, kui tegija loob seda kire, armastuse, pühendumuse ning sisemise põlemisega.

"Kunst on minu jaoks oma tunnete väljendus läbi armastatud loomingulise tegevuse. Inspiratsiooni alge on see energia, mida loomingulised inimesed üksteisega jagavad, nakatades sellega ühtlasi ka publikut," selgitab Puzorjova.

Disainer Svetlana Puzorjova moelooming Foto: STINA KASE

Tallinn Fashion Weekil esitleb BRAND NO.8 oma uut, 2018. aasta sügistalvist kollektsiooni "Derby", mis on ühtaegu elegantne, õrn, romantiline, mänguline ja klassikaline. Lisaks tulevad näitamisele kollektsioonid „RED“ ja „WHITE“, mis pakuvad valikut argipäevastest rõivastest pidulike kleitideni ning milles on kasutatud tviidi ja heledat värvigammat.

Sügiskollektsiooniks ammutas disainer inspiratsiooni naistelt, kes tegelevad ratsaspordiga. Ratsutajad naised on alati lihtsad, naiselikud ja täielikult pühendatud oma lemmikalale. Heaks näiteks on klassikalised jakid WHITE-sarjast, mille jakid meenutavad oma vormilt ratsakostüümi ja olles saanud täienduse naiselike detailidega, rõhutavad ilusat kurvikat figuuri.

Disainer Svetlana Puzorjova moelooming Foto: STINA KASE

BRAND NO.8 on naisteriiete bränd, mis kehastab ettekuju tust nii klassikalistest kui ka retroelementidest koosnevast mugavast garderoobist, mida on täiendatud kaasaegsete trendide ning läbimõeldud värvigammaga. Igat elementi on hoolikalt kavandatud kuni täiusliku vormi saavutamiseni, mis rõhutaks naise keha loomulikku ilu. Brändi disainid võimaldavad esemeid omavahel kombineerida ning seeläbi ilma suuremate kulutustetaharmoonilist garderoobi luua.

Disainer Svetlana Puzorjova moelooming Foto: STINA KASE

ATELIER NO.8 loob eritellimusel riideid, mis arvestavad kliendi figuuri ning erisoove. ATELIER NO.8 on mõeldud individuaalsust ja mugavust soovivatele naistele, kes hindavad kõrge kvaliteediga kangaid ning eksklusiivseid ehteid, mis lisavad garderoobile unikaalsust.

Tallinn Fashion Week leiab aset 17.-20. oktoobril Kultuurikatlas ning BRAND NO.8 etendus toimub 20. oktoobril kell 18.30. TFW piletid jõuavad müügile 1. oktoobril ja on saadaval Piletilevis.

Disainer Svetlana Puzorjova moelooming Foto: STINA KASE

Tallinn Fashion Weeki programm: 

Kolmapäev 17.10

18.00 WOOM

20.00 Kaubamaja esitleb: Kuldnõel 20

Neljapäev 18.10

18.00 Al Meta, August

19.30 Iris Janvier

21.00 Kirill Safonov

Reede 19.10

18.00 Diana Arno, Piret Kuresaar

19.30 Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo

21.00 Tallinn Dolls

Laupäev 20.10

17.00 Woolish, Gita Siimpoeg

18.30 KiRiVOO, BRAND NO.8

20.00 Alexanderling, Mammu Couture

Sügisese moenädala esitlejaks on Absolut ning ürituse toimumisele aitavad kaasa ka Goldtime, Kaubamaja, DHL, Freixenet, Audi, Valge Klaar, Arensburg, Kevin.Murphy ning Sokos Hotel Viru. TFW meediapartner on Õhtuleht.