Veikko ja TriinaFoto: TV3
Tele
10. oktoober 2018, 20:59

"Kuni mägi meid lahutab" lõppes abieluettepanekuga! Veikko: otsus sündis spontaanselt, sõrmus sai sõrme alles kodus

Teleprojekti "Kuni mägi meid lahutab" kolm paari on nüüdseks tipud vallutanud ning suhetesse selgust saanud. Vahva üllatusena tehti ühele osalejale saate lõpus ka abieluettepanek.

"Ettepanek sai tehtud Tulliti järvel paadiga sõites, koht oli väga ilus ja otsus sündis hetke ajel. Kihlasõrmust mul loomulikult kaasas polnud ja see sai sõrme kodus," lausub Veikko, kes kosis elukaaslast Triinat.

Abieluettepanek paadisõidul Foto: Kaader saatest

"Ma armastan Triinat väga, kuid ettepanekut ma eelnevalt plaaneerinud ei olnud. Abieluettepaneku tegemiseks on vaja romantilist kohta ja head aurat. Ma ei teadnud ette, mis meid Aafrikas ees ootab, kuid antud hetk sobis selleks väga hästi," räägib mees, et kuigi oli abiellumisele eelnevalt mõelnud, siis midagi konkreetset ta planeerinud ei olnud.

Triinale tuli ettepanek üllatusena. "Midagi sellist ei osanud ma oodata ja pigem võttis see esialgu sõnatuks. Kui Veikko seda meie öise seikluse ajal mootorratastel Arusha linnas uuesti kordas, tundus see hoopis tõelisem ja meile iseloomulikum. Alles siis jõudis kohale, et vist ta mõtlebki seda tõsiselt," sõnab ta.

"Eks vahel on selline teema küll jutuks olnud, kuid üldiselt pole ma seda eriti tõsiselt võtnud. Oleme mõlemad abielus olnud ja pigem olnud arvamusel, et tähtis on hea suhe, abielutunnistus ei pane kedagi teineteist armastama. Hetkel me abielus pole, kuid pulmi siiski planeerime ja need peaks toimuma järgmisel suvel," avaldab Triina.