Rowan Atkinson Mr.BeaninaFoto: Universal
Tele
5. oktoober 2018, 16:42

Kas Rowan Atkinson naaseb Mr. Beanina? (5)

Rowan Atkinson ei ole täiesti maha matnud mõtet Mr. Beanina ekraanile naasta, isegi, kui tal on kahtlused karakteri taaselustamise kohta. Möödunud on juba tükk aega sellest, kui briti kuulsaim koomiline tegelane vaatajaid rõõmustas, kuid huvi Mr.Beani vastu ei ole kadunud.

Atkinson pidi telesaates vastama küsimusele, kas televaatajad näevad kunagi veel tema halekoomilist karakterit. „Ma kahtlen, et ta kunagi taasilmub,“ vastas Atkinson. „Kord jõutakse punkti, kui sa oled teinud kõik, mida suudad. Aga, iial ära ütle iial!“ rääkis Atkinson telesaates „The Graham Norton Show“.

Saatejuht uuris, kas Atkinsoni tuntakse siiani avalikkuses palju ära. „Mind tuntakse tihti pooleldi ära. Üks mees kord ütles mulle: „Sa näed välja täpselt nagu Mr.Bean!“ Kui ma ütlesin talle, et ma olen see näitleja, kes Mr. Beani mängis, ta naeris ja ütles: „Kindlasti sa loodad, et sa oleks tema. Te näete nii sarnased välja, et sa võiksid teda mängides tööd leida. Sa võiksid terve varanduse teenida!““ naeris Atkinson halekoomilise olukorra üle. 

Kuid, Atkinson naases ekraanile kuulsa äpu-spiooni Johnny Englishina (uus film jõuab ka üsna pea Eesti kinodesse), seega ehk nõustub ta kunagi ka veel Mr. Beanina filmis või seriaalis mängima.