WatevaFoto: Promomaterjal
Saund
5. oktoober 2018, 15:48

KUULA | Eesti piiridest välja murdnud Wateva avaldas uue singli

Eestis ja välismaal laineid lööv kõrge lennuga elektroonilise muusika duo Wateva avaldas uue singli “Ping Pong Party”. Lugu anti välja Inglismaa plaadifirma NoCopyrightSounds alt ning on saadaval kõikides digitaalsetes platvormides.

Wateva on kaheliikmeline elektrooniline koosseis, kuhu kuuluvad produtsendid ja muusikud Hugo Martin Maasikas (Whogaux) ja Kris Evan Säde (Futuristik). Olgugi, et kollektiiv tähistas suvel alles esimest tegutsemisaastat, on neil ette näidata kümned miljonid kuulamised erinevates muusikaplatvormides, esinemised nimekatel festivalidel ja koostöö maineka NoCopyRightSounds plaadifirmaga.

““Ping Pong Party” on üks kahest loost, mis Los Angeleses kirjutasime. USA õhkkond ilmselt inspireeris meid veidi rajumat bängerit tegema. Idee oli teha midagi paroodilist ja lauatennis (ingl k. ping pong) tundus täpselt parajalt jabur,” räägib Kris Evan Säde.

Tegemist on Wateva kolmanda singliga, mille duo legendaarse Londoni plaadifirma alt välja andis. “Koostöö NCS'iga sai alguse Hugo Cartooni aegadest. Mina sain jala ukse vahele, kui tegin Futuristiku alt remiksi Cartooni loost “Immortality”,” räägib Säde, kuidas jõudsid kaks Eesti muusikut välismaa plaadifirmani, millel on ainuüksi YouTube’is 18 miljonit järgijat. Lisaks on koostööd tehtud Berliini plaadifirmaga Selected ja Amsterdamist alguse saanud Faded Records'iga.

Pärast tegusat suvehooaega plaanivad Wateva liikmed talvel mõneks ajaks tagasi Los Angelesse kolida. Enne seda astub elektrooniline duo üles 6. oktoobril Tallinnas, klubi Hollywood 25. sünnipäeval ning 3. novembril Saku Suurhallis, MyHits Awardsil.